DEEGWAREN KRUIDEN zoutloos
- 35 gr
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw recept, zonder zout.
Ingrediënten
milde spaanse peper,ui, oregano, tomaat, look, sjalot, basilicum, zwarte peper
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
CURRY MADRAS STERK
- 35 gr
Madras is de oude naam van Chennai, de hoofdstad van de staat Tami nadu, een regio in het zuiden van India. Dit is een van de oudste...
specerijen
NAVULVERPAKKING GEMBERPOEDER
- 30 gr
Bekend is dat gember steeds aantrekkelijker wordt, met zijn pittige en citroenachtige smaak.Wij bieden het u aan in de vorm van een gedroogd...
specerijen
WITTE PEPER BOLLETJES
- 50 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens geweekt...
specerijen
3 PEPERS MENGELING
- 45 gr
De pittige drie-eenheid witte peper - zwarte peper - roze bessen...Geheel of versgemalen, deze bessen geven smaak en kleur aan uw...
specerijen
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen
NAVULVERPAKKING KARDAMON HEEL
- 25 gr
Een edele specerij met een citroenachtige, licht peperachtige smaak, die veel wordt gebruikt in de Indiase keuken voor zowel zoete als hartige...
specerijen
NAVULVERPK. GEMBER GEMALEN
- 500 gr
Gember is een tropische kruidachtige plant met lange, zeer geurige bladeren. Vanaf de hoogte van 1m50 heeft gember een bijzonder zonnige...
specerijen
NAVULVERPAKKING KNOFLOOKGRIES
- 45 gr
Basiskruiderij in de keuken overal ter wereld. Brengt talloze gerechten op smaak, past bij vlees, wild en vis. Gaat goed samen met allerlei soorten...
Om de deegwaren of andere graanbereidingen onmiddellijk in het bord te bestrooien. Denk er aan om minder zout bij het koken te gebruiken.Nieuw recept, zonder zout.