NAVULVERPK. RAS EL HANOUT
- 500 gr
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere varianten, afhankelijk van de regio's en hun planten, ons en gewoonten.Gebruiksaanwijzing: couscous, oosterse keuken, tajine, mrouzia.Let op, aanwezigheid van hete peper.
Ingrediënten
curcumma, kaneel, venkel, kruidnagel, muskaatnoot, zwarte peper, gember, laurier, piment
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
WITTE PEPER GEMALEN
- 45 gr
Dit kruid was in het verleden zo populair dat het zelfs werd ingewisseld voor goud. De witte peperbessen worden rijp geplukt en vervolgens in water...
specerijen
FENEGRIEK HEEL
- 500 gr
Ten onrechte genegeerd, fenegriek is erg lekker en vol kwaliteiten!Gebruiksaanwijzing: 4 g (1 theelepel) per kopje als afkooksel.
specerijen
COLOMBO MENGELING
- 35 gr
Dit mengsel is de West-Indiase versie van curry, meer gedoseerd met komijn. Daar wordt wit vlees en vis gekookt. Afhankelijk van uw smaak, kan het...
specerijen
FENEGRIEK GEMALEN
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...
specerijen
PAELLA KRUIDEN
- 35 gr
Voor de - terecht - wereldberoemde Paella. Gebruiksaanwijzing: paella (voeg een paar strengen saffraan toe). nieuw recept 2024
specerijen
CAYENNE PEPER GEMALEN
- 500 gr
Cayennepeper is een van de meest populaire pepersoorten. Voor getrainde fijnproevers met een pittige smaak biedt het een hele wereld van fruitige...
specerijen
GALANGA POEDER
- 500 gr
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen,...
specerijen
WITTE PEPER HEEL
- 500 gr
Witte peper is gewoon zwarte peper waarvan de schil van de bes is verwijderd. Het zaad heeft een minder scherpe smaak dan de hele bes. Zeer...
specerijen
NAVULVERPAKKING ZOETE PAPRIKA
- 100 gr
Paprika is een peper die niet pikant is. Het is vaak in de vorm van een licht kruidig rood poeder. Het wordt veel gebruikt in Spanje en de Balkan....
specerijen
CURRY BLAD
- 13 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
‹ ›
Een paradepaardje van Maghreb-kruiden, het is hetzelfde voor Ras el hanout als voor curry: er is niet slechts één Ras el hanout, maar meerdere varianten, afhankelijk van de regio's en hun planten, ons en gewoonten.Gebruiksaanwijzing: couscous, oosterse keuken, tajine, mrouzia.Let op, aanwezigheid van hete peper.