Ardenner Basilicum (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, zout, basilicum, knoflook, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Pas de bleu (+/- 2 kg)
Pas de Bleu is de blauwschimmelkaas van Het Hinkelspel, gemaakt van rauwe koemelk. Hij wordt met de hand gezouten met ongeraffineerd zeezout. Na...
koemelk
Berloumi grillkaas (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Gruyère portie (200 gr)
Gruyère wordt gemaakt met biologische melk van boerderijen die de richtlijnen van BIO-Suisse nauwgezet naleven. Hij wordt gemaakt volgens een...
koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...
koemelk
Parmezaan Reggiano Krullen (80 gr)
Parmigiano Reggiano DOP BIO in schaafsel is een harde kaas gemaakt van rauwe melk uit de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna en Mantua in...
koemelk
Lactosevrije platte kaas (400 gr)
Deze natuurplattekaas wordt in de Ariège (Frankrijk) gemaakt van Franse biologische koemelk en is volledig lactosevrij. Hij behoudt een gladde...
koemelk
Lactosevrije roomkaas (150 gr)
Romig, fris en veelzijdig: Züger lactosevrije fromage frais is perfect op brood, in koude gerechten of als ingrediënt in warme recepten.
koemelk
Le Moellon (300 gr)
Deze zachte, gewassen koeienkaas van het type Pont l'Evêque rijpt ongeveer 30 dagen in een kelder. De kaas dankt zijn naam aan de steen die...