Ardenner Basilicum (+/- 3 kg)
Ingrediënten
MELK, zout, basilicum, knoflook, fermenten, stremsel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Lactosevrije mozzarella (100 gr)
De lactosevrije mozzarellabolletjes van Züger Frischkäse, gemaakt van gepasteuriseerde koemelk, zijn lichtzoet en zacht en ideaal voor smakelijke...
koemelk
Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse...
koemelk
Cheddar rond met truffel (200 gr)
Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met...
koemelk
Camembert van rauwe melk (250 gr)
Deze Camembert is gemaakt van rauwe biologische koemelk die streng geselecteerd is bij producenten in de Normandische bocage en biedt een scala aan...
koemelk
Le Calendroz (+/- 330 gr)
Deze zachte kaas van koemelk van het camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in onze kelders. De naam komt van de samentrekking van “Calendos”, het...
koemelk
Le Pain (+/- 2,6 kg)
Basé sur la tradition des fromages d’abbaye, le Pain Bioferme est produit à partir de lait cru biologique d’une qualité exceptionnelle. Sa croûte...
koemelk
Cheddar gerookt op eikenhout (1 kg)
Dit natuurlijk gerookte, vintage Cheddarwiel (1 kg) is gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset. De smaak is kenmerkend voor Cheddar, met...
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Vieux Liège sneetjes (150 gr)
Deze rijke kaas uit de Ardennen is ideaal op een sneetje brood en heeft onder zijn harde korst een aroma van groene weiden dat zelfs de meest...
koemelk
Geraspt emmental (1 kg)
Emmental Valmartin komt oorspronkelijk uit Beieren en wordt geproduceerd in hun eigen kaasmakerij met melk van hun eigen weilanden: de sleutel tot...
koemelk
Le crémeux (150 gr)
Romige, zachte kaas uit de regio van het Pays de Herve, met een milde en frisse smaak en een licht boterachtig accent.