SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JMH1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554000655
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen en bezit 80% eiwitten meer en 25% minder zout dan rijst miso of gerst miso. Geproduceerd door ambachtslui en gerijpt tot 3 jaar in ceder vaten. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren. Ondanks zijn sterke, geconcentreerde smaak kan deze miso gebruikt worden als smaakmaker voor uw gerechten. Ideaal voor tofu en tempeh.

Ingrediënten
hele sojabonen (65%), water, zeezout, geroosterd gerstmeel.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT - 5 kg
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...

(REF : JSA2)

japanse-en-macrobiotische-prod
UME PARELS - 65 gr
Ume parels zijn kleine umeboshi pruim snoepjes op basis van ume concentraat. Ze hebben een lichtzure smaak en bezitten alle voordelen van de...

(REF : JSCU2)

japanse-en-macrobiotische-prod
LOTUS GEMALEN - 50 gr
Lotuswortelpoeder is zeer rijk aan voedingsstoffen en mineralen. Heel gunstig tegen longaandoeningen en helpt bij het elimineren van slijmen in de...

(REF : JHL3)

Zoete Rode Miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Zoete Rode Miso van Kikkererwten - 270 gr
Gebruik als smaakmaker in uw sauzen, bouillons, dips, woks, op boterhammen enz...

(REF : NMMD2)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO VAN DE ZEE - 1,5 kg
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG5)

japanse-en-macrobiotische-prod
SOJAMISO NATTO - 300 gr
Natto miso is gemaakt van soja, gerstemout en gember. Een heerlijke zoete en hartige mengeling om toe te voegen aan wokschotels, gefrituurde rijst...

(REF : JMN3)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI - 200 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSUB2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 1 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS2)

japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA HEET EN GEKRUID - 4x15 gr
Breng uw smaakpapillen tot leven met deze combinatie van natuurlijk gerijpte miso en zorgvuldig geselecteerde pittige specerijen in de biologische...

(REF : JSMSHS)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI DAIKON GEDROOGD - 30 gr
Daikon is een japanse witte radijs die gewoon gedroogd en geraspt is. Het is mild en zoetig van smaak en bevat verteringsbevorderende enzymen,...

(REF : JSDS3)

japanse-en-macrobiotische-prod
MISOSOEP PASTA SESAM - 4x15 gr
Geniet van de umami-rijke smaak van natuurlijk gefermenteerde miso, met de romige, mild nootachtige smaak van sesam in de biologische instant miso...

(REF : JSMSCS)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI - 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMAMIPASTA CHILI - 150 gr
Umami betekent letterlijk 'lekkere heerlijkheid' en is de originele Japanse vijfde smaak. Clearsprings authentieke Japanse umamipasta kan worden...

(REF : CLUM2)

Miso met zwarte knoflook
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Miso met zwarte knoflook - 130 gr
Tapenade met zwarte knoflookmiso

(REF : NMAN1)

japanse-en-macrobiotische-prod
KIKKERERWTENMISO - 150 gr
Clearspring Organic kikkererwten Miso is een heerlijk sojavrij recept dat de milde smaak van kikkererwten perfect combineert met de rijke...

(REF : CLMPC)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN - 2 L
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...

(REF : JSM2)