SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD - 300 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : JMH1
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
EAN : 5021554000655
Familie : Producten
Categorie : Droge producten (Vajra)
Subcategorie : Japanse en macrobiotische prod.

Productbeschrijving
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen en bezit 80% eiwitten meer en 25% minder zout dan rijst miso of gerst miso. Geproduceerd door ambachtslui en gerijpt tot 3 jaar in ceder vaten. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren. Ondanks zijn sterke, geconcentreerde smaak kan deze miso gebruikt worden als smaakmaker voor uw gerechten. Ideaal voor tofu en tempeh.

Ingrediënten
hele sojabonen (65%), water, zeezout, geroosterd gerstmeel.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

japanse-en-macrobiotische-prod
SHICHIMI TOGARASHI - 50 gr
Een perfect uitgebalanceerde mix van geroosterde sesamzaadjes, chilivlokken, zwarte peper, gemberpoeder, sinaasappelschil en nori.Gebruik:...

(REF : CLSH1)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 150 ml
De Clearspring shoyu is van zeer hoge kwaliteit. In Japan heeft hij de Sendai prijs gewonnen. Geproduceerd volgens traditonele methodes met hele...

(REF : JSS5)

japanse-en-macrobiotische-prod
PRECO - SOJAMISO ONGEPASTEURISEERD - 10 kg
Hatcho miso van soja is de meest geconcentreerde miso en is beschouwd als de meest gunstige miso voor de gezondheid. Hij is gemaakt van sojabonen...

(REF : JMH4)

japanse-en-macrobiotische-prod
GOMASIO - 150 gr
Gomasio (van het Japanse goma(sesam) en shio (zout) is een smaakvolle toevoeging voor allerlei schotels. De sesam en het zout worden lichtjes...

(REF : GRG4)

japanse-en-macrobiotische-prod
PICKLED DAIKON - 100 gr
Een extreem gezonde en veelzijdige groente en één van de typsiche voedingsmiddellen uit de Japanse keuken. De Clearspring gepekelde daikon wordt op...

(REF : JDP1)

japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN MIKAWA - 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...

(REF : JSM3)

japanse-en-macrobiotische-prod
VOLLE RIJST WAKAME NOEDELS - 250 gr
Glutenvrije volle rijst noedels met wakame zeewier. Bereiding: Breng een kookpot gevuld met water aan de kook, de deegwaren bijvoegen tot ze goed...

(REF : JPRW)

Zoete Rode Miso van...
  • Nieuw
japanse-en-macrobiotische-prod
Zoete Rode Miso van Kikkererwten - 270 gr
Gebruik als smaakmaker in uw sauzen, bouillons, dips, woks, op boterhammen enz...

(REF : NMMD2)

japanse-en-macrobiotische-prod
SUSHI GEMBER PICKLE - 50 gr
Sushi Ginger. Met zijn frisse, pittige smaak is de Clearspring Sushi Ginger een stimulatie voor de smaakpapillen. Hij wordt bijna altijd opgediend...

(REF : JSG2)

japanse-en-macrobiotische-prod
UMEBOSHI PASTA - 150 gr
De ume pruim is een abrikoos die gefermenteerd wordt in een zoute vloeistof, verrijkt met shiso bladeren (een soort netel). Het is een heel...

(REF : JSPU1)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTAZIJN - 2 L
Genmai Su rijstazijn is gemaakt in Kyushu in het zuiden van Japan volgens een traditionele fermentatietechniek in aardewerken, begraven potten....

(REF : JSVR6)

japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS - 250 ml
Origami Tamari BIO – Ambachtelijke Japanse sojasaus, gerijpt in cederhouten vatenDe Origami Tamari is een ambachtelijke sojasaus van uitzonderlijke...

(REF : JTM9)

japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI - 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...

(REF : JMB3)

japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS - 5 L
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...

(REF : JSS6)

japanse-en-macrobiotische-prod
BRUINE RIJSTMISO ONGEPASTEURISEERD - 150 gr
Deze heerlijke,licht zoete miso met een evenwichtige smaak zal uw groentebereidingen, sauzen en soepen nog lekkerder maken.Miso is een levend...

(REF : JMR2)

japanse-en-macrobiotische-prod
MOCHI RIJST - 250 gr
Japanse Bruine Rijst MochiEen hartige en unieke kleverige glutenvrije lekkernij; een natuurlijke favoriet in Japan. Mochi wordt gemaakt door het...

(REF : CLM1)