Ricotta van geitenmelk (250 gr)
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, fermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...
geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
geitenmelk
Geitenkaaspasta - chavrou stijl (125 gr)
Deze geitenkaaspasta is het resultaat van echte expertise! Mild, fris en smeltend, met een vleugje Guérande-zout, zal hij ouders en kinderen zeker...
geitenmelk
Gouda van geit met peper (+/- 5 kg)
Mèkkerstee au poivre is een biologische geitenkaas met een rijke mix van zwarte peper, ui, koriander en paprikapoeder. Dit maakt deze geitenkaas...
geitenmelk
Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te...
geitenmelk
Gouda van geit Italiaans (+/- 5 kg)
Mèkkerstee met Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een...