Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.
(REF : COBA1)
(REF : HFVLO)
(REF : ECOCD3)
(REF : HFVSG)
(REF : SAR15)
(REF : ECOTH1)
(REF : ECOVOG)
(REF : COBG1)
(REF : CORO1)
(REF : ECOBA1)
(REF : XHFVROMP5)
(REF : COOG1)
(REF : ECOOG2)
(REF : ECOHP2)
(REF : COES1)
(REF : ECOCD4)
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C, worden veel gebruikt, zowel in de Oosterse, Europese als Amerikaanse keuken.