Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING KORIANDER HEEL
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
aromatische-kruiden
PRECO - DASLOOK
- 500 gr
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark....
aromatische-kruiden
WILDE MARJOLEIN
- 13 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak. Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. Voorzorg gebruik: de essentie...
aromatische-kruiden
RENAVUL. PROVENCAALSE KRUIDEN
- 250 gr
Provençaalse kruiden is een mix van aromatische planten die in de mediterrane keuken worden gebruikt. Deze melange wordt traditioneel gemaakt van...
aromatische-kruiden
RENAVULVERPAKKING THIJMBLAD
- 250 gr
Onmisbaar in de Mediterrane keuken, tijm kan allerlei gerechten verrijken met zijn krachtige en zeer licht kruidige smaak.Gebruiksaanwijzing:...
aromatische-kruiden
TIJM BLAD
- 15 gr
Provencaalse keuken, kruidentuiltje, sauzen, vullingen, vlees, marinades...
aromatische-kruiden
BASILICUM
- 500 gr
Basilicum of Roman Basilicum (Ocimum basilicum L.) is een eenjarige kruidachtige plant uit de Lamiaceae-familie. Basilicum wordt al heel lang als...
aromatische-kruiden
PETERSELIE VLOKKEN BLAADJES 4MM
- 500 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING WILDE MARJOLEIN
- 13 gr
Fijne aromatische geur en karakteristieke smaak.-Gebruik in sauzen, salades, pizza, tofu, gemengde boter, bier, enz. - Voorzorg gebruik: de...
Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.