SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een vinaigrette of een andere saus op smaak brengen en serveren als zijsalade. Ongeveer 5 porties per pakje.
Ingrediënten
wakame (undaria pinnatifida), agar (gelidium sp.), aka tsunomata (chondrus ocellatus).
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HIJIKI **vervangt JAH4**
- 50 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI BLAD
- 17 gr
Sushi Nori zeewier: licht geroosterde vellen nori, klaar voor sushi, maki of onigiri. Nori is rijk aan vitamine A en B1, calcium, magnesium, ijzer...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
MORILLEN
- 15 gr
Morieljes kunnen worden gemalen om verschillende schotels op smaak te brengen of herbevochtigd in een kookvloeistof
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEEBOONTJES NATUUR
- 160 gr
Geoogst op de Atlantische kusten. Zeewierbereiding om als groente te gebruiken. Met zachte textuur, zeer voedzaam vanwege zijn ijzer en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME ATLANTISCH
- 25 gr
Wassen en laten weken gedurende 10-15 minuten in lauw water (dit doet de bladeren wakame fel uitzetten). Afgieten, spoelen en vervolgens nog 5...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI
- 30 gr
De voorraad die onze producent produceerde tussen maart en mei 2020 is niet biologisch gecertificeerd (maar wel van identieke kwaliteit) omdat de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOSHI NORI
- 1x10
Hoshi Nori zeewier: dit zeewier heeft een paarse kleur en subtiel aroma. Is rijk aan vitamine A, vitamine B1, calcium, magnesium, ijzer en zink....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame zeewier is een groot geteeld zeewier dat zeer gewaardeerd is door Japanners. Het heeft een bruin-groene kleur en een zachte jodium smaak....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
HOORN DES OVERVLOED
- 20 gr
Hoorn van Overvloed is één van de meest gesmaakte eetbare champignons uit de europese bossen.
‹ ›
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een vinaigrette of een andere saus op smaak brengen en serveren als zijsalade. Ongeveer 5 porties per pakje.