HIJIKI **vervangt JAH4**
- 50 gr
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten en geroosterd sesamzaad.
Ingrediënten
zeewier Hijiki gedroogd (hizika fusiforme)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZWARTE GEPELDE KNOFLOOKTEENTJES
- 70 gr
Biologische en natuurlijke zwarte knoflook van de boerderij, gesorteerd en gepeld voor genereuze en zachte teentjes.Het sublimeert zowel gezoute...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE VLOKKEN
- 35 gr
Zeewier Dulse in vlokjes: met een mooie paarse kleur is dit zeewier rijk aan vitamines A, B5, B6, B12, aan zink, ijzer, magnesium, potassium en...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CEPES GESNEDEN
- 20 gr
Meest bekend en best verspreid, groeit in bossen na overvloedige regens, volgend op hete en droge zomers.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA ATLANTISCH
- 25 gr
Zeesla is een mengeling van kleurige zeewieren, met zoete en verfijnde smaak. Klaar voor gebruik - simpel mengen met salades, in soepen en andere...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
KOMBU JAPAN
- 40 gr
Kombu is een Japanse kelp variëteit. Clearspring wilde kombu wordt in het koud water van eiland Hokkaido verzameld. Het bevat natuurlijk...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
DULSE ATLANTISCH
- 25 gr
De dulse laten weken in vers water gedurende 10 minuten. Wassen; uitlekken en vervolgens versnijden om aan salades of soepen toe te voegen.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SEA VEGETABLE SALAD
- 25 gr
JJapanse zeewiermengeling. Heerlijk om te bereiden in lauw water laten weken gedurende 10 minuten, het zeewier zwelt enorm. Dan kan u het met een...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
ZEESLA (wild) VLOKKEN
- 30 gr
Zeewier Zeesla bevat eiwitten in overvloed, de vitamines A, B12 en foliumzuur, 26 maal meer ijzer dan spinazie en 7 maal meer calcium dan melk....
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
WAKAME
- 30 gr
Wakame, Undaria pinnatifida, is een zeewier van de kelp familie. Dit zeewier heeft een heel fijne textuur en een zachte en licht gejodeerde...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
SUSHI NORI
- 30 gr
De voorraad die onze producent produceerde tussen maart en mei 2020 is niet biologisch gecertificeerd (maar wel van identieke kwaliteit) omdat de...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR POEDER
- 140 gr
Agar agar is, net als gelatine, een geleermiddel. Het is een plantaardig product gemaakt van algen. De bereidingswijze is anders dan die van...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CHANTERELLEN KLEIN
- 25 gr
De chantharelle bezit stevig vruchtvlees, fruitig van smaak, gelig wit, licht gepeperde smaak die verdwijnt bij het koken.
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
AGAR AGAR VLOKKEN ATLANTISCH
- 30 gr
De agarvlokken van Clearspring, "kanten" in het Japans, bieden een hoogwaardig vegetarisch alternatief voor gelatine voor het maken van desserts,...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
‹ ›
Hiziki met zijn zwarte kleur en rijke smaak, contrasteert mooi met gele, oranje en groene tinten van ander voedsel en combineert goed met groenten en geroosterd sesamzaad.