Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een subtiel samenspel van texturen toe.
Ingrediënten
Zonnebloemolie, water, soja, zout, citroensap, suiker, kabeljauweieren, foreleieren
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (300 gr)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier provençaals (100 gr)
Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte...
zeevruchtenbereiding
BESCHIKBAAR 13/10 - Zalmvissoep (500 ml)
Een heerlijke soep, bereid met zalm (25 %), groenten, kruiden en schaaldieren (krab, kreeft). Romig en geurig, ideaal om warm te serveren met...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
spreads
PRECO - Zeewiersalade (150 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een subtiel samenspel van texturen toe.