Ansjovis gemarineerd met olijven (150 gr)
Heerlijke ansjovis gemarineerd in olijfolie, om zo van te genieten of om je salades en tapasachtige aperitiefjes mee op te fleuren.
Ingrediënten
Ansjovis, zonnebloemolie, olijfolie, alcoholazijn, zout, olijven
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
zeevruchtenbereiding
Rillette van zalm (90 gr)
Alle smaak van zalm wordt gesublimeerd in deze romige, smeltende rillettes die fijnproevers zeker zullen bekoren.
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier provençaals (100 gr)
Ontdek de Provençaalse tartaar van zeewier, een must voor je zomerse aperitief! Perfect gemarineerd met mediterrane smaken, is het de perfecte...
zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (300 gr)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...
zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...
zeevruchtenbereiding
BESCHIKBAAR 13/10 - Zalmvissoep (500 ml)
Een heerlijke soep, bereid met zalm (25 %), groenten, kruiden en schaaldieren (krab, kreeft). Romig en geurig, ideaal om warm te serveren met...
zeevruchtenbereiding
Kreeftenbisque met room (490 ml)
Geniet van de rijke smaak van wilde kreeft uit de noordoostelijke Atlantische Oceaan, verfijnd met een vleugje room. Deze romige en aromatische...
Heerlijke ansjovis gemarineerd in olijfolie, om zo van te genieten of om je salades en tapasachtige aperitiefjes mee op te fleuren.