Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk
Ingrediënten
laos (galanga)
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
specerijen
JAMAICA PEPER
- 30 gr
Suggesties: lijkt qua smaak op de 4-specerijen mengeling; gaat goed in vullingen en in gebak. Ook wel Jamaica piment genoemd
specerijen
NAVULVERPAKKING KOMIJN POEDER
- 100 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen
KOMIJN POEDER
- 40 gr
Het is blijkbaar in de Nijlvallei dat deze schermbloem voor het eerst werd gekweekt, vijfduizend jaar geleden. Zijn cultuur heeft zich verspreid...
specerijen
JENEVERBES
- 500 gr
Jeneverbes is een wijdverspreide struik in het Middellandse Zeegebied en staat bekend om zijn bessen die bepaalde traditionele gerechten zoals...
specerijen
COMBAVA BLAD
- 10 gr
Suggestie: stevige smaakmaker voor de orientaalse keuken, bij vis en gevogelte
specerijen
MUSKAATNOOT GEMALEN
- 500 gr
Nootmuskaat is het zaad van de nootmuskaatboom, een tropische boom. Een essentieel kruid, het parfumeert veel van onze zoete en hartige gerechten,...
specerijen
ANIJSZAADJES
- 40 gr
Licht zoet, met een zeer duidelijke noot van zoethout Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van taarten en zoetigheden, soepen,...
specerijen
TABOULE KRUIDEN
- 17 gr
1 theelepel per 100 g griesmeel. Ook geschikt voor pastasalades, rijst, quinoa enz ...
specerijen
SOEP KRUIDEN
- 40 gr
Samenstelling: tomaat, ui, zaad koriander, Spaanse peper, kurkuma, wilde knoflook, korianderblad, lavas, gember.Gebruik: voeg 1 tot 2 theelepels...
specerijen
KRUIDNAGEL HEEL
- 500 gr
De kruidnagel is niets minder dan de bloemknop van de kruidnagel, die is gedroogd. Gebruiksaanwijzing: essentiële specerij traditioneel gebruikt...
specerijen
NAVULVERPKK. VENKELZAAD
- 500 gr
Tijdens het zoeken vind je vaak venkel in het wild bij jou in de buurt. De bijzonder aromatische zaden parfumeren uw aftreksels...
specerijen
FENEGRIEK GEMALEN
- 55 gr
Het krachtige aroma van fenegriek komt dicht in de buurt van dat van selderij of lavas. Kan gebruikt worden voor curry, augurken, chutney,...
specerijen
SALIE POEDER
- 20 gr
Salie is erg lekker en de moeite waard om te gebruiken bij het koken!In poedervorm om gemakkelijk allerlei bereidingen te verwerken....
‹ ›
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk