Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk
(REF : COVVAG100)
(REF : HFVFGR3)
(REF : COGI1)
(REF : COMCJ)
(REF : ECOCG1)
(REF : COPO1)
(REF : COMAF2)
(REF : COMVC1)
(REF : ECOMCB2)
(REF : ECOVCO1)
(REF : COPJ1)
(REF : COMTH)
(REF : ECOPO4)
(REF : ECOAO1)
(REF : COFE1)
(REF : XCOVMU44)
Minder pikant dan gember, met peper- en citrustoetsen; galanga of laoskruid wordt in de aziatische keuken gebruikt: gesauteerde groenten, soepen, kip, bij zeevruchten in combinatie met kokosmelk