Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten verrijken.Gebruiksaanwijzing: sauzen, marinades, soepen. Zaden geplet en gemengd met water of wijn.
(REF : ECOMCB2)
(REF : COMCJ)
(REF : COVSM1)
(REF : COGM1)
(REF : COVCA2)
(REF : XCOVBD)
(REF : COB4)
(REF : COVVA1)
(REF : COCL1)
(REF : ECOPO2)
(REF : XCOVM4E)
(REF : COPNK1)
(REF : COMU2)
(REF : COEC1)
(REF : XCOVTAN)
(REF : ECOCD2)
Gele mosterd, ook wel witte mosterd genoemd, staat bij tuinders bekend als groenbemester. De pittige smaak kan een groot aantal gerechten verrijken.Gebruiksaanwijzing: sauzen, marinades, soepen. Zaden geplet en gemengd met water of wijn.