Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.
(REF : HFVFGR)
(REF : COMA1)
(REF : COCUF)
(REF : COMGR11)
(REF : COVOI)
(REF : ECOCUM1)
(REF : COPID2)
(REF : COMOB1)
(REF : COCF1)
(REF : COB4)
(REF : COVGA)
(REF : COVVAGK)
(REF : XCOVBD)
(REF : ECOMCH1)
(REF : COPL1)
(REF : COPNK1)
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.