Crémeux de Bourgognemet truffel (+/- 500 gr)
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. De truffel voegt een karakteristieke paddenstoelensmaak en bostoetsen toe, terwijl de romige textuur behouden blijft.
Ingrediënten
MELK, CREAM, zomertruffel, zout, calciumchloride, stremsel, startculturen
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...
koemelk
Gorgonzola AOP 1/8e wiel (+/- 1,5 kg)
Biologische Gorgonzola AOP met een rijping van minimum 50 dagen, geproduceerd door het Italiaanse huis Igor. De zachte, romige structuur en...
koemelk
Berloumi grillkaas (270 gr)
Berloumi is een grillkaas om te bakken, grillen, BBQ’en zelfs te frituren. Eet hem met veel groenten in een lekkere salade, wrap of burger. Hij...
koemelk
Gouda Italiano (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
koemelk
Tomaat en rozemarijn smeerkaas (150g)
De zachtheid van de room combineert de frisheid van de tomaat met de aroma's van rozemarijn. De dikke, romige textuur is ideaal om naar hartenlust...
koemelk
Lactosevrije platte kaas (400 gr)
Deze natuurplattekaas wordt in de Ariège (Frankrijk) gemaakt van Franse biologische koemelk en is volledig lactosevrij. Hij behoudt een gladde...
koemelk
Comté AOP rijp 12 maanden (+/- 4 kg)
Deze Comté kaas, die een jaar rijpt in de Franse Jura, zal je gehemelte verrukken met zijn vleugjes noten (walnoten, hazelnoten of kastanjes). Zijn...
koemelk
Cheddar met truffel (1 kg)
Deze 1kg Cheddar wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met stukjes...
Crémeux de Bourgogne is een kaas verrijkt met room. De truffel voegt een karakteristieke paddenstoelensmaak en bostoetsen toe, terwijl de romige textuur behouden blijft.