Tommette fermière met bloemen (+/- 1,9 kg)

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : 21371
Melktype : Rauwe koemelk
Ferment : Melkzuurbacteriën en rijpingsfermenten
THT : THT
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 3307630940421
Familie : Zuivel
Categorie : Kazen
Subcategorie : Koemelk

Ingrediënten
MELK, zout, bloemenmix (malve, korenbloem, goudsbloem, saffloer, aardbeibladeren, rozenbloemen, blauwe Trigonella), stremsel, fermenten

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

koemelk
Brie met truffel (+/- 1,5 kg)
Een romige, huisgemaakte Brie met een subtiele truffelsmaak.

(REF : 22011)

koemelk
Cheddar rond met truffel (200 gr)
Deze portie Cheddar van 200 g wordt gemaakt van gepasteuriseerde koemelk in Somerset en is tot 12 maanden gerijpt. Hij heeft een romige textuur met...

(REF : 27306)

koemelk
Bellie jeune - gouda (+/- 4 kg)
Bellie is de goudse kaas van Het Hinkelspel, traditioneel gerijpt op houten planken. Vergelijkbaar met de boerenkaas uit Nederland, is deze goudse...

(REF : 20396)

koemelk
Comté Marcel Petite 8-12 maanden (+/- 4,5 kg)
De smaak van deze Comté is fruitig en heerlijk. Met zijn 8 tot 12 maanden rijping is de kaas zacht en oplosbaar. Ideaal voor sandwiches, brunches...

(REF : 21114)

koemelk
Mozzarella (100 gr)
Vers, biologisch en gewoon lekker: deze mozzarella van Zwitserse kwaliteitsmelk is de perfecte combinatie met tomaten, basilicum en olijfolie......

(REF : 30173)

koemelk
Le Petit Lathuy (300 gr)
Le Petit Lathuy est un fromage bio à pâte molle fabriqué à partir de lait cru de vache uniquement, de la forme de petite roue de 12 cm de diamètre,...

(REF : 20303)

koemelk
Parmezaan Reggiano 12 maanden (+/- 5kg)
Biologische Parmigiano Reggiano BOB is een harde kaas gemaakt van rauwe koemelk in de regio's Parma, Reggio Emilia, Modena en Mantua in Italië....

(REF : 26010)

koemelk
Gouda met komijn (+/- 4,5 kg)

(REF : 26391)

koemelk
Gouda oud in sneetjes (150gr)

(REF : 20005)

koemelk
Tomme de Stavelot (+/- 1,7 kg)

(REF : 26805)

koemelk
Gouda met noten (+/- 4 kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...

(REF : 20014)

koemelk
Le Wavreumont (+/- 2 kg)
Le Wavreumont (Monastère Saint-Remacle) est le fruit d’une région. Une région herbagère qui produit un des meilleurs laits bio. Une région de...

(REF : 20315)

koemelk
Maquée (Platte Kaas) de Manhay (250gr)
Gepasteuriseerde volvette witte kaas met 30% vet in de droge stof

(REF : 20326)

koemelk
Bleu du Queyras (+/- 2,2 kg)
???? ???????? ???? ?????????????? is een kaasschat rechtstreeks uit de Hautes-Alpes! Deze blauwgeaderde kaas is nu een embleem van de regio....

(REF : 20373)

koemelk
Maquée (Platte kaas) de Manhay mager (250g)
Gepasteuriseerde volvette fromage blanc met 7% vet in de droge stof

(REF : 20328)

koemelk
Raclette de Savoie met rauwe melk 1/2 wiel (+/- 3 kg)
De biologische raclette uit de Savoie is het resultaat van een strenge productie in de Savoie. Daarom heeft het een Beschermde Geografische...

(REF : 22503)