GERSTMISO ONGEPASTEURISEERD
- 300 gr
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder vaten. Gerst miso wordt in de dagelijkse keuken gebruikt en geeft een rijke smaak aan sauzen, soepen en bonen. Gerst miso wordt ook gebruikt om miso soepen te maken. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren.
Ingrediënten
gerst (38%), hele sojabonen (35%), zeezout, water.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 25 kg
Arrow root (Maranta arundinacea) "pijl wortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN MIKAWA
- 150 ml
Mirin, zoete rijst wijn, van de Mikawa regio wordt beschouwd als de beste in Japan. Hij is geproduceerd volgens een traditionele methode, zoete...
japanse-en-macrobiotische-prod
NIGARI
- 250 gr
Nigari is een natuurlijk kristal van magnesiumchloride uit de zee. In de keuken wordt hij vooral gebruikt om sojamelk te stremmen om tofu te maken....
japanse-en-macrobiotische-prod
MIRIN
- 250 ml
Mirin is een natuurlijk zoete kookwijn die de smaak van allerlei gerechten wonderbaarlijk kan verfijnen. Om mirin te verkrijgen wordt zoete bruine...
japanse-en-macrobiotische-prod
TAMARI SOJASAUS
- 500 ml
De Vajra tamari is geconcentreerder dan de shoyu, hartig toevoegsel voor alle bereidingen van granen en gekookte of rauwe groenten. Vervangt op een...
japanse-en-macrobiotische-prod
UDON VOLLE RIJST NOEDELS
- 200 gr
Japans product. Bereiding: breng 2 liter water aan de kook, voeg er de noedels aan toe en roer. Laat 9 minuten zachtjes koken en spoel af met koud...
japanse-en-macrobiotische-prod
SHOYU SOJASAUS
- 500 ml
Origami biologische shoyu sojasaus – Traditionele Japanse fermentatie in cederhouten vaten Ontdek de Origami shoyu, een authentieke biologische...
japanse-en-macrobiotische-prod
MOCHI RIJST
- 250 gr
Japanse Bruine Rijst MochiEen hartige en unieke kleverige glutenvrije lekkernij; een natuurlijke favoriet in Japan. Mochi wordt gemaakt door het...
japanse-en-macrobiotische-prod
YOMOGI MOCHI BIJVOET
- 300 gr
Yomogi mochi met bijvoet wordt gemaakt van gestampte gekookte zoete rijst, die in plakjes wordt gedroogd. Zeer smakelijk, in kleine blokjes...
japanse-en-macrobiotische-prod
GLUTENVRIJE TERIYAKI
- 150 ml
Deze bekroonde Teriyaki-saus is nu ook beschikbaar als glutenvrij. Ideaal voor glazuren en het toevoegen van een heerlijk zoete maar hartige smaak...
japanse-en-macrobiotische-prod
GEPEKELDE DAIKON TAKUAN
- 200 gr
Takuan is een gepekelde daikon (Japanse radijs). Daikon wordt in de winter geoogst in Honshu, het grootste eiland van Japan. Het wordt in helder...
japanse-en-macrobiotische-prod
GERSTMISO ONGEPAST. YAMAKI
- 10 kg
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder...
japanse-en-macrobiotische-prod
ARROWROOT
- 300 gr
Arrowroot (Maranta arundinacea) "pijlwortel" heeft zijn naam te danken aan het traditioneel gebruik van deze plant door de Arawaks. Deze Indianen...
japanse-en-macrobiotische-prod
GROENE SOJA DEEGWAREN (HARUSAME)
- 70 gr
Harusame vermicelli van soja, die men in aziatische winkels vindt. Fijn en doorzichtig, gemaakt van zetmeel van mungbonen of groene soja. Zonder...
japanse-en-macrobiotische-prod
AMASAKE GIERST
- 370 gr
Gierst amasake. Amasake is een gefermenteerde granenbrij die zoet van smaak is, gebruikt in Japan als basisingrediënt in dranken en desserts.
japanse-en-macrobiotische-prod
RIJSTMISO MET MINDER ZOUT
- 270 gr
De Organic White Miso is gemaakt volgens een oud familierecept in de Japanse prefectuur Nagano en biedt een heerlijke balans tussen hartig en zoet...
Mugi gerst miso is de traditonele miso van het landelijke Japan. Geproduceerd volgens traditonele methodes en gerijpt gedurende 1 à 2 jaar in ceder vaten. Gerst miso wordt in de dagelijkse keuken gebruikt en geeft een rijke smaak aan sauzen, soepen en bonen. Gerst miso wordt ook gebruikt om miso soepen te maken. Deze ongepasteuriseerde miso zit vol enzymen die de vertering helpen en het lichaam alkaliseren.