Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
VOLLE BASMATI RIJST
- 25 kg
Volle basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
QUINOA (PERU)
- 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 5 kg
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
"POP CORN" MAIS
- 25 kg
Pop corn maïs is een kleinere maïs variëteit.MAIS POPCORNEen beetje Vajra zonnebloemolie opwarmen in een kookpot, hierbij de mais popcorn in één...
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten kiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog vuur...
granen
GIERST
- 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...
granen
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
VOLLE BASMATI RIJST demeter
- 5 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. Eén kop rijst in het dubbele volume water koken gedurende 1...
granen
PARELGERST demeter
- 5 kg
Gerst. Het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
SORGHUM
- 500 gr
Sorghum wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel. Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs, rijst, tarwe en gerst. Rijk aan...
granen
GIERST
- 25 kg
Gierst wordt heel veel gegeten in Azië en Afrika en heeft een groot eiwitgehalte en hoge voedingswaarde. Het is een belangrijke bron van vitaminen...
granen
HARD TARWEGRIESMEEL demeter
- 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...
granen
ROGGE demeter
- 500 gr
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud...
granen
RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
HALFVOLLE RONDE RIJST
- 25 kg
Bio halfvolle rijst is voedzaam en rijk aan mineralen maar bevat minder vezels dan bruine rijst, wat het lichter verteerbaar maakt voor mensen met...
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in druivensuiker waardoor de bulgur lichter verteerbaar wordt. Taboulé is het bij ons best bekende gerecht waarin bulgur wordt verwerkt.