Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.
Ingrediënten
Demeter rogge
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
WITTE RONDE RIJST
- 25 kg
Witte rijst is zowel geschikt voor desserts als voor hartige gerechten. Hij is minder voedzaam dan volle ou halfvolle rijst maar hij is ideaal voor...
granen
QUINOA (PERU)
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
SPELT demeter
- 25 kg
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...
granen
CARNAROLI RIJST (RISOTTO)
- 5 kg
Carnaroli rijst is de koning der rijst voor risotto, een rijst van uitzonderlijke kwaliteit met grote en sappige korrels. Carnaroli rijst...
granen
BOEKWEIT
- 500 gr
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
PARELGERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
AMARANT
- 25 kg
Amarant, van oorsprong Latijns-Amerikaans, is verwant aan granen en wordt als zodanig gegeten. Rijk aan eiwitten en glutenvrij.Giet 300gr amaranth...
granen
TARWE demeter
- 5 kg
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
WITTE BASMATI RIJST
- 25 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
EENKOORN demeter
- 5 kg
Kleine spelt wordt in de Haute Provence verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine...
granen
WITTE BASMATI RIJST demeter
- 25 kg
Witte Indische basmatirijst. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1...
granen
RODE QUINOA
- 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...
granen
QUINOA (PERU)
- 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
granen
PARELGERST demeter
- 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
Rogge bevat minder gluten dan tarwe, is rijk aan vitamine B1 en biedt een evenwichtige samenstelling van de aminozuren.Was 150gr rogge in koud water. Rooster 3 minuten in een bodem olijfolie, voeg hierbij 1 1/2 zijn volume aan kokend water. Dek toe en laat 1 uur koken op zacht vuur. Men zou ook enkele kleine stukken groenten kunnen toevoegen tijdens het koken.