WITTE BASMATI RIJST
- 5 kg
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.
Ingrediënten
witte basmatirijst
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
granen
WITTE JASMIJN RIJST
- 5 kg
Rijst met een lange korrel, iets groter dan de basmatirijst, sterk geparfumeerd.Thailands recept : kook 1 kop water met 1 kop kokosmelk en zout....
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....
granen
BULGUR
- 5 kg
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
HAVER demeter
- 5 kg
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...
granen
QUINOA BELGISCH
- 5 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...
granen
VOLLE BASMATI RIJST
- 25 kg
Volle basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin...
granen
VOLLE RONDE RIJST
- 5 kg
Ronde Bio rijst uit Italië, rijk aan mineralen en vezels. Het is een basisingredient in de biokeuken, men kan het in vele recepten gebruiken.recept...
granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT"
- 25 kg
Kasha is geroosterde boekweit. Boekweit is het graan van de Oosteuropese landen, krachtig mineraliserend. Bevat wondhelende rutine en wordt...
granen
BOEKWEIT
- 5 kg
Zeer licht verteerbaar, glutenvrij. Boekweit is een uitstekende bron van mineralen en vitaminen. Bevat de acht essentiële aminozuren, evenals veel...
granen
VOLLE LANGE RIJST
- 5 kg
Volle lange rijst uit Italië. Rijk aan mineralen en oligo-elementen (magnesium, selenium, mangaan, fosfor, zink, ijzer en koper), vitaminen van de...
granen
PARELGERST demeter
- 500 gr
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...
granen
ZWARTE JASMIJN RIJST
- 25 kg
Wilde Thaise rijst. Volle, niet ontvezelde en natuurlijk geparfumeerde rijst. De rijstkorrels kan men laten ontkiemen.RECEPT:Stoof op zeer hoog...
granen
TARWE demeter
- 500 gr
Tarwe of zachte tarwe, zo koken of fijnmalen om een uitstekende bloem voor brood te verkijgen.
granen
BULGUR
- 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...
granen
RODE KERALA RIJST
- 5 kg
Rode rijst , afkomstig van gecontroleerde biologische landbouw. Zeer goede kwaliteit om te koken: zachte structuur en niet klevend. De rijst wordt...
Witte basmatirijst uit Pakistan. Een geparfumeerde rijst, uniek en ideaal om met curry op te dienen. Breng 2 koppen water aan de kook. Giet hierin 1 kop rijst, 2 kaneelstokken, 10 hele kardamomzaden, zout en 100gr boter. Laat 2 minuten koken en zet het vuur op minimum sterkte. Kook nog 10 minuten, doof het vuur, en laat nog 10 minuten rusten onder deksel opdat de rijst goed zwelt. Gaat goed samen met indische gerechten.