Gouda van geit jong (+/- 7 kg)
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te ontwikkelen. Een bijzonder milde, romige kaas, waardoor hij heel toegankelijk is.
Ingrediënten
MELK, fermenten, stremsel, conserveermiddel : E509, zout
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Le cabretin (140 gr)
Cabretin is, zoals de naam al zegt, een geitenkaas! Hij heeft een fijne, bloomachtige korst en een zeer romige kern. Deze kaas bevat geen dierlijk...
geitenmelk
Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
geitenmelk
Le Randonneur (+/- 350 gr)
Deze geitenkaas heeft een zeer fijne textuur en lekt spontaan uit. Hij rijpt ongeveer 2 maanden in onze kelders. De naam suggereert een geitenkaas...
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
geitenmelk
Bouyguette VRAC (150 gr)
Nadat de wrongel minstens 24 uur heeft uitgelekt, wordt de Bouyguette met de hand gevormd in een doek waarvan de plooien nog zichtbaar zijn. Zijn...
geitenmelk
Rol van geitenkaas gerijpt (1 kg)
Deze ronde kaas is gerijpt in gepasteuriseerde volle geitenmelk van biologische landbouw. Met zijn pluizige witte oppervlak heeft hij de typische...
geitenmelk
Natuurlijke geitenkaaspasta (150 gr)
Deze verse kaas, gemaakt van biologische volle geitenmelk, heeft een smeerbare textuur. Met zijn natuurlijke, milde smaak kan hij worden gesmeerd...
geitenmelk
P'tit Aïeul, droge crottin (80 gr) BULK
Deze droge geitenkaas rijpt 3 maanden of langer in onze kelders. De oorsprong van de naam doet denken aan zijn kleine formaat en de verwijzing naar...
geitenmelk
PRECO - Geitenkaas faisselle (250 g)
Faisselle is een verse geitenkaas. De naam komt van de mandvormige vorm die een “faisselle” wordt genoemd en waarin de gestremde melk wordt...
geitenmelk
Pyramide met as (210 gr)
Deze milde geitenkaas rijpt ongeveer 10 dagen in onze kelders. Hij dankt zijn naam aan zijn piramidevorm. De korst is afgewerkt met houtskool,...
De jongste variant van biologische geitenkaas is de jonge Mèkkerstee. Slechts 4 weken rijping zijn nodig om de smaak van deze variant te ontwikkelen. Een bijzonder milde, romige kaas, waardoor hij heel toegankelijk is.