PRECO - Verse geitenkaas met vijg (125 gr) BULK
Ingrediënten
MELK, zout, stremsel, gedroogde vijg, water, BIOLOGISCHE jam (vijg, rietsuiker, verdikkingsmiddel: E410, zuurteregelaar: E330), vijgen, rijstmeel, BIOLOGISCHE PISTACHE, zeezout, antiklontermiddel: E535
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
geitenmelk
Biquedon (100 gr) BULK
Deze geitenkaas wordt tussen de 10 en 15 dagen (half)gerijpt in onze kelders. De naam, het geesteskind van een trouwe klant, is een samentrekking...
geitenmelk
Bastognette (+/- 3 kg)
Deze halfharde, geperste, ongekookte kaas is gemaakt van biologisch geproduceerde volle geitenmelk. Hij is romig en mild en kan zo gegeten worden,...
geitenmelk
Chevrin (+/- 230 gr)
Deze zachte geitenkaas van het Camembert-type rijpt ongeveer 3 weken in een kelder. De naam komt van het oude bijvoeglijk naamwoord voor “alles wat...
geitenmelk
PRECO - Geitenkaas faisselle (250 g)
Faisselle is een verse geitenkaas. De naam komt van de mandvormige vorm die een “faisselle” wordt genoemd en waarin de gestremde melk wordt...
geitenmelk
Le Crottin van geitenmelk (2 x 60 gr)
Crottin van geitenmelk is een zachte kaas met een bloomachtige korst. Het is een aparte kaas met een stevige textuur die zich na verloop van tijd...
geitenmelk
Geitenbrie met fenegriek (+/- 1,5kg)
Le lait qui sert à la production des fromages vient des troupeaux broutant tout l’été dans des pairies vertes non traitées.Ce lait bio est donc...
geitenmelk
Gouda van geit Italiaans (+/- 5 kg)
Mèkkerstee met Italiaanse kruiden is een heerlijke biologische geitenkaas verrijkt met een selectie Italiaanse kruiden. Dit geeft de kaas een...
geitenmelk
Petit Scley (200 gr)
Deze geitenkaas wordt (half)gerijpt in een kelder gedurende 10 tot 12 dagen. De naam komt van een plaats naast de kaasmakerij van Gros Chêne, waar...