Passievrucht is een kleine vrucht met dikke schil en aromatisch, geel vruchtvlees – zoet en zuur tegelijk. Lekker met een lepeltje, in sappen, desserts of om exotische gerechten te parfumeren. Rijp als de schil begint te rimpelen.
(REF : 1849)
(REF : 1806)
(REF : 1451)
(REF : 1626)
(REF : 1452)
(REF : 1353)
(REF : 1801)
(REF : 1652)
(REF : 1808)
(REF : 1628)
(REF : 1318)
(REF : 1635)
(REF : 1754)
(REF : 1760)
(REF : 1715)
(REF : 2306)
Passievrucht is een kleine vrucht met dikke schil en aromatisch, geel vruchtvlees – zoet en zuur tegelijk. Lekker met een lepeltje, in sappen, desserts of om exotische gerechten te parfumeren. Rijp als de schil begint te rimpelen.