ZWARTE KNOFLOOK APERITIEF KOEKJES
- 90 gr
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.
Ingrediënten
Tarwebloem* T65, zonnebloemolie*, zwarte knoflook* (6,8%)*, zonnebloemolie*, gedehydrateerde ongeraffineerde tarwestroop*, zeezout, bakpoeder: natriumcarbonaten, geconcentreerd citroensap* . * = afkomstig uit biologische landbouw.
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
RIJSTCRACKERS NORI TAMARI
- 40 gr
Deze Japanse lichte, krokante en glutenvrije crackers zijn perfect vervaardigd. Een heerlijke manier om ten volle te genieten van de weldaden van...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN CURRY
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TAMARI APERITIEF MIX
- 125 gr
Perfect voor een aperitief, deze heerlijke mix combineert heerlijk kruidige, licht zoute en geroosterde smaken: een must, om te delen met vrienden...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN
- 100 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of voor...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS KIKKERERWTEN PEPER
- 40 gr
De heerlijke Probios chips gemaakt op groenten, zonnebloemolie en zonder palmolie. De chips zijn krokant en heerlijk, perfect als tussendoortje of...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS CHILI
- 75 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips met parika van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
TORTILLACHIPS NACHO CHEESE
- 150 gr
Heerlijke, knapperige, licht gezouten glutenvrije maïschips van Europese maïs. Een traditioneel Mexicaans recept gemaakt in België!
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES CHILI
- 4 gr
Heerlijke zeewiersnack met een pikante toets. Gemaakt met vijf eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea,...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SEAVEG CRISPIES GEMBER
- 4 gr
Lekkere zeewiersnack gemaakt met slechts vier eenvoudige ingrediënten: nori gekweekt in het heldere water voor de kust van Korea, ongeraffineerd...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
PIZZA CROCANTINA ROZEMARIJN
- 200 gr
Kleine knapperige pizza deeg stukjes met gerstemout en rozemarijn. Om als aperitief of tussendoortje te eten.
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
SNACK POMPOEN GEROOSTERD TAMARI
- 30 gr
Pompoenpitten uit Oostenrijk zijn groot en donkergroen, zeer voedzaam en lekker. Ze worden lichtjes geroosterd om hun volle smaak beter te laten...
chips-en-hartige-aperitiefkoekjes
CHIPS LINZEN ROZEMARIJN
- 40 gr
Probios chips met groenten als basis, gemaakt met zonnebloemolie en zonder palmolie, zijn knapperig en heerlijk, ideaal als tussendoortje of voor...
Heerlijke kleine aperitiefkoekjes gemaakt van verse biologische knoflook, omgezet in biologische zwarte knoflook door te koken in een oven op lage temperatuur (tussen 60°C en 75°C) met controle van de vochtigheid gedurende 2 tot 3 weken. Vervolgens met de hand geschild, gemengd. Vervolgens gemengd met het rauwe deeg vóór het koken.Ideaal als aperitief of tussendoortje.