Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren dient men best de baktemperatuur lichtjes te verhogen, alsook de rijstijd van het deeg voor het bakproces.Met geur en smaak van een traditionele droge gist.In de originele verpakking een THT van 12 maanden (droog en koel bewaren)
Ingrediënten
Biologische gist
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER 20-22%
- 2 kg
Cacaopoeder 20-22%. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een...
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 2 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
COOKIES MIX
- 375 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van chocolade cookies. Recept voor 8 à 10 cookies1.Giet de mix in een kom. 2. Voeg 1 ei, 90g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER HEEL
- 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Deze...
bakkerij-en-banketingredienten
CAROBEPOEDER
- 160 gr
Carob is minder rijk aan proteïenen en armer aan vetstoffen dan cacao. Met een lager gehalte aan fosfor, potassium en ijzer, is carob toch tweemaal...
bakkerij-en-banketingredienten
CAKE MIX
- 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...
bakkerij-en-banketingredienten
PRALIN HAZELNOTEN
- 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te...
bakkerij-en-banketingredienten
DADELPOEDER
- 250 gr
Dadelpoeder uit de oases van Chott el Jérid in Tunesië. Ons dadelpoeder, verkregen uit Deglet Nour-dadels die eenvoudigweg worden gedroogd en...
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE MINI DROPS 60%
- 15 kg
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
CHOCODROPS 70%
- 3 kg
Zwarte chocolade drops 70% cacao minimum. (diameter +-21mm)
bakkerij-en-banketingredienten
WIT AMANDELMEEL
- 300 gr
Afkomstig uit Spanje. De amandelnoot is zeer calorierijk en bevat enkelvoudige onverzadigde vetten die de slechte cholesterol naar beneden haalt....
bakkerij-en-banketingredienten
PURE CHOCOLADE DROPS 60%
- 250 gr
Maak heerlijke recepten van onze chocoladedruppels! Ze brengen alle chocoladearoma's samen die nodig zijn voor uw culinaire bereidingen! (diameter...
bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER
- 1 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...
Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren dient men best de baktemperatuur lichtjes te verhogen, alsook de rijstijd van het deeg voor het bakproces.Met geur en smaak van een traditionele droge gist.In de originele verpakking een THT van 12 maanden (droog en koel bewaren)