• Sold out

CACAOPOEDER - 330 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : PCA3
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 3
Technische fiche :
Downloaden PCA2-3-4.PDF
EAN : 3390390010053
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Bakkerij / Patisserie
Subcategorie : Bakkerij- en banketingrediënten

Productbeschrijving

Cacaopoeder. De cacaoboom is de Maya-boom des levens. Het zaad van de vrucht bevat een derivaat van polyfenolen, procyanidine, een antioxidant die zeer effectief is tegen celveroudering.


Ingrediënten
Ongesuikerde cacaopoeder om te gebruiken in de keuken of bij het ontbijt, met rietsap of agavesiroop, havermout, melk en een paar rozijnen.

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

CACAOPOEDER 20-22%
  • Sold out
bakkerij-en-banketingredienten
CACAOPOEDER 20-22% - 2 kg
Cacaopoeder 20-22%. De cacaoboom is de levensboom van de Maya's. Het vruchtzaad bevat een afgeleide van polyfenol, nl. procyanidine, een...

(REF : PCA2)

bakkerij-en-banketingredienten
GEROOSTERD HAZELNOTENPOEDER - 125 gr
We hebben deze hazelnoot van de variëteit Tonda Gentile in Italië geselecteerd voor zijn fijne smaak en lange afdronk. Deze hazelnoten worden...

(REF : ASNGP1)

bakkerij-en-banketingredienten
Proteïne pancake mix - 300 gr
Ontdek Pulse Protein Pancake Mix, een ideale mix waarmee je in een handomdraai heerlijke en voedzame pannenkoeken maakt. Deze mix is ??rijk aan...

(REF : PUL070)

bakkerij-en-banketingredienten
CAKE MIX - 400 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van een cake. Basisrecept voor één cake1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 4 eieren, 200g zachte boter...

(REF : SBICA4)

bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER - 1 kg
Te gebruiken voor alle soorten gebakVervangt zonder probleem een chemische gist en wijnsteenbakpoeder.Fosfaatvrij.Biologisch bakpoeder bevat een...

(REF : BRPLEV4)

bakkerij-en-banketingredienten
PANNENKOEKEN MIX - 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het maken van pannenkoeken. Recept voor 10 à 12 pannenkoeken1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 650ml melk, 4...

(REF : SBICR4)

bakkerij-en-banketingredienten
PIZZADEEG MIX - 300 gr
Natuurlijk glutenvrije mix voor het bereiden van 2 pizzadegen.Recept voor 2 pizzadegen1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 300ml lauw water toe en...

(REF : SBIPI4)

bakkerij-en-banketingredienten
BAKPOEDER - 3x15 gr
Bioreal bakpoeder, met een maximaal aandeel aan biologische ingrediënten, is het ideale alternatief voor het conventionele bakpoeder op basis van...

(REF : BRPLEV21)

bakkerij-en-banketingredienten
BROODMIX ZONDER GLUTEN - 500 gr
Een mengeling van rijstmeel en maïsmeel om gezond, licht en glutenvrij brood, pizza en gebak te maken.

(REF : PROMP)

bakkerij-en-banketingredienten
PRALIN HAZELNOTEN - 450 gr
Vervaardigd volgens artisanale wijze. De hazelnoten worden met een slijpsteen gemalen, dan in koperen vaten met de suiker gekarameliseerd.Te...

(REF : HPRA3)

bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER HEEL - 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Deze...

(REF : ASAPC1)

bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST ZONDER GLUTEN - 5x9 gr
Te gebruiken voor alle soorten glutenvrij brood en gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gistGlutenvrij, zonder soja

(REF : BRLEVS2)

WITTE CHOCODROPS
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
WITTE CHOCODROPS - 15 kg
Witte chocolade drops. (diameter +-21mm)

(REF : SNVPB3)

bakkerij-en-banketingredienten
DROGE GIST - 9 gr
Te gebruiken voor alle soorten gebak.Vervangt zonder probleem een traditionele gist – voor hen die de kwaliteit van hun gebak nog willen verbeteren...

(REF : BRLEVS1)

bakkerij-en-banketingredienten
AMANDELEN POEDER WIT - 125 gr
We hebben Guara amandelen geselecteerd uit de Pinoso Vallei in Zuid-Spanje, een typisch mediterraanse variëteit met een delicate gerstesmaak. Ons...

(REF : ASAP1)

MELK CHOCODROPS 32%
  • Nieuw
bakkerij-en-banketingredienten
MELK CHOCODROPS 32% - 15 kg
Melk chocolade drops 32% cacao minimum. (diameter +-21mm)

(REF : SNVPL3)