bakkerij-en-banketingredienten
WITTE CHOCODROPS - 3 kg(REF : SNVPB2)
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 600ml lauw water toe en meng. 3. Voeg 10g zout toe en meng tot een soepel en homogeen deeg. 4. Vorm het deeg tot één of twee bollen op een bebloemde oppervlak. 5. Laat 60min rusten onder een doek en bak 45min op 185°C.
(REF : SNVPB2)
(REF : SBIGR4)
(REF : BDCACM250)
(REF : SNVP11)
(REF : BRLEVS2)
(REF : BRPLEV9)
(REF : GOMG3)
(REF : CP2)
(REF : PROMP)
(REF : PUL070)
(REF : SNVPL2)
(REF : SNVP23)
(REF : FSABP5)
(REF : SBIPI4)
(REF : BDCHO800)
(REF : ISIP2)
Natuurelijk glutenvrije mix voor het bereiden van één groot of twee kleine broden met gierstmeel. Recept voor één groot of twee kleine broden1. Giet de mix in een kom. 2. Voeg 600ml lauw water toe en meng. 3. Voeg 10g zout toe en meng tot een soepel en homogeen deeg. 4. Vorm het deeg tot één of twee bollen op een bebloemde oppervlak. 5. Laat 60min rusten onder een doek en bak 45min op 185°C.