Tarama (150 gr)

Productinformatie
Referentie : 50701
Melktype : Rauwe koemelk
THT : THT
Kartoneenheid : 6
Minimum afname : 6
EAN : 3444940004631
Familie : Verse producten (Delibio)
Categorie : Visproducten
Subcategorie : Zeevruchtenbereiding

Productbeschrijving

Tarama gemaakt met een kleine mixer om de emulsie te verkrijgen van duurzaam gevangen kabeljauwkuit. Het is gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) en alle andere ingrediënten zijn biologisch geproduceerd.


Ingrediënten
Zonnebloemolie, gezouten en gerookte kabeljauweieren, sojadrank, citroensap, zout, suiker

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

zeevruchtenbereiding
PRECO - forel eieren (80 gr)
Alle rijkdom van forel in knapperige eitjes

(REF : 50707)

zeevruchtenbereiding
PRECO - Wilde Pacifische zalmkuit (70 g)
Eieren met alle voedingsvoordelen van zalm en een unieke smaak!

(REF : 50734)

spreads
Guacamole van wortel, gekonfijte citroen, amandel & zeewier (120gr)
Wortelen waren een voor de hand liggende keuze voor het Bord à Bord team, maar niet zomaar een wortel! De gele wortel is zachter en heeft...

(REF : 30010)

zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...

(REF : 50917)

spreads
Zeesalade (170 gr)

(REF : 61814)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier klassiek (100 g)
Subtiele zeewiersmaken gecombineerd met kappertjes, sjalotten en olijfolie voegen een maritieme noot toe aan je aperitief. Alle zeewiertartaars van...

(REF : 30003)

zeevruchtenbereiding
Tsukudani - Kombu zeewier gekonfijt (100 gr)
Tsukudani, een Japans recept met een eeuwenoude oorsprong, is door Bord à bord opnieuw uitgedacht met Royal Kombu uit Bretagne en biedt een unieke...

(REF : 30001)

zeevruchtenbereiding
Mousse van langoustines en gember (90 gr)
Verras je gasten met deze exquise mousse die de zoetheid van langoustine combineert met de exotische smaak van gember. Een culinaire reis!

(REF : 50919)

zeevruchtenbereiding
Ansjovis gemarineerd met olijven (150 gr)
Heerlijke ansjovis gemarineerd in olijfolie, om zo van te genieten of om je salades en tapasachtige aperitiefjes mee op te fleuren.

(REF : 50906)

spreads
Guacamole van zoete aardappel, kokosmelk & zeewier (120gr)
Wil je iets exotisch Bretons proberen? Deze heerlijke creatie combineert de zoetheid van zoete aardappelen, de gulheid van Fairtrade kokosmelk en...

(REF : 30011)

zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...

(REF : 50702)

zeevruchtenbereiding
Terrine van zalm met platte kaas (2 x 60 gr)
Nature Océane terrines worden gemaakt volgens natuurlijke, smakelijke recepten. Ze worden geleverd in verpakkingen van 2 plakjes van 60 g per stuk....

(REF : 50703)

zeevruchtenbereiding
Tartaar van zeewier met paprika (100 gr)
Geniet van ongeëvenaard gebruiksgemak met Zeewier Tartaar met Geroosterde Peper. Gewoon openen, uitsmeren en genieten! Dit recept verwent de...

(REF : 30002)

spreads
PRECO - Zeewiersalade (500 gr)
Salade d'algues, dans une tofunaise. Une brise de mer vivifiante sur votre pain. Sans gluten. Végétarien. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en...

(REF : 62423)

zeevruchtenbereiding
Velouté van langoustines (500 ml)
De delicate smaak van langoustines, kleine biologische groenten en de romigheid van crème fraîche: de perfecte combinatie voor een velouté die...

(REF : 50921)

zeevruchtenbereiding
Mousse van St-jacobsnootjes en prei (90 gr)
Voeg een vleugje elegantie toe aan je aperitief met deze verfijnde mousse die de finesse van sint-jakobsschelpen combineert met de subtiele...

(REF : 50918)