Voorgekookt met stoom en vervolgens perfect gecontroleerd in extra vergine olijfolie, komt de subtiele, verfijnde smaak van de forel van La Truitelle in al zijn eenvoud naar voren! Deze ecologische conserven bevatten twee tot vier hele, met de hand verpakte regenboogforellen. Ze worden met de hand gekweekt in het kristalheldere water van bergbronnen en -beekjes, waardoor ze een textuur krijgen die sterk lijkt op die van wilde vis.
Ingrediënten
Regenboogforel Oncorhynchus Mykiss (70%), extra olijfolie van de eerste persing (29%), zout (1%)
Voorgekookt met stoom en vervolgens perfect gecontroleerd in extra vergine olijfolie, komt de subtiele, verfijnde smaak van de forel van La Truitelle in al zijn eenvoud naar voren! Deze ecologische conserven bevatten twee tot vier hele, met de hand verpakte regenboogforellen. Ze worden met de hand gekweekt in het kristalheldere water van bergbronnen en -beekjes, waardoor ze een textuur krijgen die sterk lijkt op die van wilde vis.