Deze sardientjes, bereid met een extra vierge biologische olijfolie-tomatensaus, zijn afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met de hand bereid in Douarnenez in Bretagne en zijn rijk aan Omega 3.
(REF : 72751)
(REF : 72775)
(REF : 73953)
(REF : 72768)
(REF : 72767)
(REF : 72769)
(REF : 72758)
(REF : 50926)
(REF : 72764)
(REF : 72774)
(REF : 72761)
(REF : 72752)
(REF : 72770)
(REF : 72762)
(REF : 72759)
(REF : 72779)
Deze sardientjes, bereid met een extra vierge biologische olijfolie-tomatensaus, zijn afkomstig van verantwoorde kustvisserij in het noordoosten van de Atlantische Oceaan. Ze worden met de hand bereid in Douarnenez in Bretagne en zijn rijk aan Omega 3.