Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd en gedroogd en vervolgens met de hand verpakt in olijfolie van hoge kwaliteit om ze een fruitige smaak te geven. De sleutel tot kwaliteitsconserven is versheid en respect voor de producten. Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of verdikkingsmiddelen zijn ze een traktatie voor jong en oud!
Ingrediënten
Ansjovis (Engraulis encrasicolus, met sleepnet gevangen in het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan, Golf van Biskaje) (60%), biologische olijfolie 40%, zout
Tussen het vissen en het inblikken van de ansjovis zitten verschillende stappen om deze conserven te maken. De ansjovis en makreel worden gestoomd en gedroogd en vervolgens met de hand verpakt in olijfolie van hoge kwaliteit om ze een fruitige smaak te geven. De sleutel tot kwaliteitsconserven is versheid en respect voor de producten. Zonder conserveringsmiddelen, kleurstoffen of verdikkingsmiddelen zijn ze een traktatie voor jong en oud!