Konfijt van vijg en rozemarijn (120 gr)
Voor de romige lekkernijen die geitenkazen zijn, is de zoetheid van vijgen de ideale metgezel om de versheid van deze kazen te benadrukken. Voor geitenkazen zoals Rocamadour, Pelardon, Crottin de Chavignol...
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
spreads
Taharama (150 gr)
L'atelier V herziet de Tarama, een klassiek aperitief, in dit recept dat 100% plantaardig, lokaal en zonder viseitjes is. Het is een verbluffend...
spreads
PRECO - Houmous (150 gr)
Houmous, préparé à la coriandre fraiche. Sans gluten. Végérarien. Peut servir degarniture pour pain, de sauce dip ou simplement de délicieux...
vis-in-blik
Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met...
zeevruchtenbereiding
Rillette van gerookte forel (90 gr)
Ontdek de heerlijke smaak van gerookte forel, gezoet met een vleugje room en opgewekt door de pittige noten van citroen, in zachte, smeltende...
spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (1 kg)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...
spreads
Konfijt van abrikoos en komijn (120 gr)
Ver van het voor de hand liggende, durf Camembert te combineren met de halfzoete, halfzure smaak van abrikoos en sinaasappelschil. Voor kazen met...
spreads
Tzatziki salade (170 gr)
Tzaziki salade wordt gemaakt met verse yoghurt, gesneden komkommers en geperste knoflook. In heel Griekenland vind je het geserveerd met een drupje...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (500 gr)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
spreads
Koraal linzen & wortel hummus (150 gr)
Een delicate combinatie van koraallinzen en wortel, versterkt door subtiele tonen van komijn en knoflook. Een zeer romig recept, zeer mild en...
vis-in-blik
Zalm rillettes (120 gr)
Deze zalmrillettes worden bereid in Douarnenez in Bretagne met AB-gecertificeerde zalm uit biologische aquacultuur. Dit betekent dat de...
zeevruchtenbereiding
Tarama van forel-eitjes (100 gr)
Exclusief recept gegarandeerd glutenvrij (AFDIAG) met kabeljauwkuit (van duurzame visvangst) en ORGANISCHE ingrediënten. De forelkuit voegt een...
Voor de romige lekkernijen die geitenkazen zijn, is de zoetheid van vijgen de ideale metgezel om de versheid van deze kazen te benadrukken. Voor geitenkazen zoals Rocamadour, Pelardon, Crottin de Chavignol...