Konfijt van bosbes en wilde tijm (120 gr)
Wat ligt meer voor de hand dan het fruitige aroma van een bergtomme te benadrukken met een bosbessenjam, een vrucht die oorspronkelijk uit dezelfde regio komt? Voor tommes van koemelk: Gruyère, Comté, Cheddar, Beaufort...
Ingrediënten
Suiker, geleermiddel, bosbes, wilde tijminfusie, peper
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
vis-in-blik
Rillettes van tonijn (120 gr)
Deze rillettes van gestreepte tonijn worden gemaakt in Douarnenez in Bretagne van wilde vis die op verantwoorde wijze gevangen is. Bereid met...
spreads
Gedroogde tomatenhummus (170 g)
Recept met een topping van gedroogde tomaten uit Italië. De romigheid van deze hummus wordt bereikt door de kikkererwten gedurende lange tijd...
gekookte-bereidingen
Eend- en kippenrillette in vet (120 gr)
Een authentiek recept voor biologische rillettes van eend en kip met een delicate textuur. Een must voor de feestdagen en het hele jaar door. Dit...
zeevruchtenbereiding
Mousse van kreeft (90 gr)
Trakteer je gasten op deze kreeftenmousse met biologische room, een delicaat recept dat de meest verfijnde schaaldieren sublimeert. De lichte,...
spreads
Dip pompoen & miso (170 gr)
De Pumpkin Miso Dip combineert de zachte smaak van pompoen en ui met de rijke umami van miso en de knapperigheid van noten. Een biologische spread,...
spreads
PRECO - Salade Seitan/curry (500 gr)
Salade Seitancurry, avec la fraicheur de l'ananas... Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et des...
spreads
PRECO - Crème van pompoen (1 kg)
Crème de potiron; une crème nourrrisante au goût de noisette. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables,...
spreads
PRECO - Salade paddestoelen (1 kg)
Salade de champignons sautés au basilic frais. Sans gluten. Disponible en 500 g ou en 1 kg. Vers en Veggie prépare des tartinables, des quiches et...
spreads
Basilicumpesto (170 g)
Deze veganistische (kaasvrije) basilicumpesto is rijk en krachtig van smaak, met door Culinare geroosterde en gemalen zonnebloempitten voor de...
spreads
Groente tarama (170 g)
Deze vegan tarama doet denken aan viskuit, met zijn jodiumhoudende smaak (door de combinatie van gerookte tofu en rood zeewier) en de knapperige,...
Wat ligt meer voor de hand dan het fruitige aroma van een bergtomme te benadrukken met een bosbessenjam, een vrucht die oorspronkelijk uit dezelfde regio komt? Voor tommes van koemelk: Gruyère, Comté, Cheddar, Beaufort...