SPELTMEEL 65% (T65) - 5 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : FEBL2
Merk : ORIGAMI
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5425006849388
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Meel

Productbeschrijving

Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan dat geen enkele toevoeging van kunstmest verdraagt, kan groeien met weinig water en een grote voedingswaarde bevat. Rijk aan vitaminen en mineralen geeft wit speltmeel een brood dat niet afbrokkelt.Kan in elk recept tarwemeel vervangen, bevat minder gluten en kan op de zelfde manier worden gebruikt. Taart-of flappendeeg : 250gr speltmeel, 50ml olijfolie, 1 ei, 25ml water. Kneed goed, laat 10 minuten rusten en rol het deeg uit. Gebruik voor taartbodems : in vormen doen en 10 minuten voorbakken op 180°.


Ingrediënten
spelt

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

meel
GLUTENPOEDER - 25 kg
Glutenpoeder wordt toegevoegd aan deeg om het elastischer te maken en een luchtiger brood te verkrijgen. Hoofdzakelijk wordt het ook gebruikt om...

(REF : GLB3)

meel
WIT BOEKWEITMEEL - 500 gr
Wit boekweitmeel wordt veel gebruikt om heerlijke bretoense pannenkoeken te maken, gelijk vermengd met tarwemeel of speltmeel.Flensjes : meng in...

(REF : FSB4)

meel
VITALITEITSBROOD MIX - 2 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGPV2)

meel
HAVERMEEL 82% (T110) - 5 kg
Haver is een graan dat veel energie geeft. Met meer vetten dan andere granen is haver ook rijk aan essentiële vetzuren (geproduceerd door...

(REF : FA2)

meel
RIJSTMEEL WIT - 500 gr
Vooral gebruikt in witte sauzen. Glutenvrij, rijstmeel dient voornamelijk om soepen in te dikken of sauzen en crèmes van de juiste structuur te...

(REF : FRI4)

meel
AARDAPPELZETMEEL - 5 kg
Aardappelzetmeel is zetmeel gewonnen uit aardappels. Het wordt vaak gebruikt in glutenvrije recepten.

(REF : FECP2)

meel
5 GRANENMEEL - 25 kg
Meel samengesteld uit 5 granen. Bevat gluten.RECEPT:Chocolade-sinaascake : klop 6 eieren op met 200ml melk, 200gr gesmolten boter, 1 zakje gist, 1...

(REF : F5C3)

meel
SPELTMEEL 100% (T150) - 1 kg
Spelt is de voorouder van tarwe, gebruikt door de Galliërs. Men vindt sporen van spelt die dateren van elfduizend jaar geleden. Het is een graan...

(REF : FE1)

meel
ZOETE AARDAPPELMEEL - 300 gr
De zoete aardappel is een bijzondere groente waarvan de eigenschappen heel anders zijn dan die van de aardappel. In de natuurlijke en...

(REF : ESFP1)

meel
MAÏSMEEL - 5 kg
De voedende bestanddelen van maïs versterken het hart en het circulatiestelsel. Men gebruikt het om brood te bakken, in pannekoeken en in...

(REF : FM2)

meel
BOEKWEITMEEL WIT T65 - 1 kg
MouliGrange meel wordt gemalen in Ferme de Grange in Anhée s/Meuse door Guirec de Wouters en Jean-François Wartique.De granen zijn allemaal...

(REF : MGSB1)

meel
EENKOORNMEEL 100% demeter - 25 kg
Kleine spelt wordt verbouwd volgens een streng lastenboek. Natuurlijk rijk aan lipiden, protiden en koolhydraten is kleine spelt een graansoort met...

(REF : FEPPD3)

meel
TARWEMEEL 55% demeter - 25 kg
tarwemeel 65% (T65) van Demeter kwaliteitrecept taartdeeg : 500gr tarwemeel 55%, 150 ml olie, 2 eieren, 50cl water, 1 snuifje fijn zout. Meng het...

(REF : FFD53)

meel
MEEL VAN KAMUT® KHORASAN (T150) - 500 gr
Dit biologische meel van oude khorasan tarwe van het merk KAMUT®, dat gewaardeerd wordt om zijn voedingskwaliteiten en hoge eiwitgehalte (12-18%),...

(REF : FAK4)

meel
CASSAVAMEEL - 250 gr
Ecoidées Bio Cassavemeel wordt gemaakt van cassavewortels die in India worden geteeld door onafhankelijke producenten die betrokken zijn bij een...

(REF : ESFMA1)

meel
TAPIOCAMEEL - 25 kg
Tapiocameel is gemaakt van de wortel van maniok. Eenmaal gemalen wordt het een wit, licht, mals en fijn meel. Tapiocameel is ideaal in bereidingen...

(REF : TAPF3)