- Nieuw

Deze kleine, ronde of licht langwerpige aubergines zijn zowel rauw als gekookt lekker. Rauw zijn ze knapperig met een subtiel bittere toets; gekookt verzachten ze en nemen ze de saus goed op – ideaal voor Thaise curry, wok, ingelegd of in salades. Een exotische en veelzijdige smaakmaker.
(REF : 1033)
(REF : 1013)
(REF : 2201)
(REF : 1929)
(REF : 3060)
(REF : 2100)
(REF : 1906)
(REF : 1300)
(REF : 1944)
(REF : 1291)
(REF : 1037)
(REF : 3057)
(REF : 1490)
(REF : 1945)
(REF : 2111)
(REF : 3062)
Deze kleine, ronde of licht langwerpige aubergines zijn zowel rauw als gekookt lekker. Rauw zijn ze knapperig met een subtiel bittere toets; gekookt verzachten ze en nemen ze de saus goed op – ideaal voor Thaise curry, wok, ingelegd of in salades. Een exotische en veelzijdige smaakmaker.