
De Ananastomaat is een oud ras met geel-oranje vruchtvlees en rode aders. Ze is vlezig, zacht en licht zoet, met weinig zuren. Heerlijk in plakken of carpaccio. Haar kleur en smaak maken elk zomergerecht bijzonder.
(REF : 1295)
(REF : 1003)
(REF : 1979)
(REF : 1084)
(REF : 1482)
(REF : 1571)
(REF : 1046)
(REF : 1307)
(REF : 1070)
(REF : 1071)
(REF : 1072)
(REF : 1399)
(REF : 1789)
(REF : 1638)
(REF : 1589)
(REF : 1515)
De Ananastomaat is een oud ras met geel-oranje vruchtvlees en rode aders. Ze is vlezig, zacht en licht zoet, met weinig zuren. Heerlijk in plakken of carpaccio. Haar kleur en smaak maken elk zomergerecht bijzonder.