- Nieuw

De Coeur de Boeuf–tomaat, geteeld op de Belgische Perma Ferme du Poncelet, is een oud ras met een grote, geribbelde vorm. Het vruchtvlees is stevig, sappig en bijna pitloos, met een zachte, fruitige smaak. Heerlijk in carpaccio, salades of simpelweg met wat olijfolie. Vers geoogst en natuurlijk geteeld – een pure en smaakvolle tomaat.
(REF : 1504)
(REF : 1381)
(REF : 1427)
(REF : 1820)
(REF : 1509)
(REF : 1515)
(REF : 1482)
(REF : 1929)
(REF : 1014)
(REF : 1490)
(REF : 2057)
(REF : 1390)
(REF : 1977)
(REF : 1307)
(REF : 1033)
(REF : 1070)
De Coeur de Boeuf–tomaat, geteeld op de Belgische Perma Ferme du Poncelet, is een oud ras met een grote, geribbelde vorm. Het vruchtvlees is stevig, sappig en bijna pitloos, met een zachte, fruitige smaak. Heerlijk in carpaccio, salades of simpelweg met wat olijfolie. Vers geoogst en natuurlijk geteeld – een pure en smaakvolle tomaat.