
Venkel is een knapperige groente met een subtiel anijsachtig aroma. Rauw heerlijk in fijne plakjes in salade, of gekookt: geroosterd, gestoofd of in soep. Past perfect bij vis, citrus en mediterrane gerechten. Het loof kan gebruikt worden als kruid, vergelijkbaar met dille.
(REF : 1950)
(REF : 1381)
(REF : 1482)
(REF : 1977)
(REF : 1571)
(REF : 1006)
(REF : 1392)
(REF : 1011)
(REF : 1295)
(REF : 1414)
(REF : 1284)
(REF : 1038)
(REF : 1820)
(REF : 1402)
(REF : 1420)
(REF : 1399)
Venkel is een knapperige groente met een subtiel anijsachtig aroma. Rauw heerlijk in fijne plakjes in salade, of gekookt: geroosterd, gestoofd of in soep. Past perfect bij vis, citrus en mediterrane gerechten. Het loof kan gebruikt worden als kruid, vergelijkbaar met dille.