Knolcapucien is een vergeten knolgewasje met grillige vorm en dunne schil. Het witte vruchtvlees heeft een pittige, peperachtige smaak – een kruising tussen radijs en waterkers. Lekker gebakken, geroosterd of in puree. Een verrassende groente uit het verleden.
(REF : 1111)
(REF : 1420)
(REF : 1896)
(REF : 1610)
(REF : 1608)
(REF : 1921)
(REF : 1859)
(REF : 1883)
(REF : 1009)
(REF : 1534)
(REF : 2311)
(REF : 1872)
(REF : 2302)
(REF : 1561)
(REF : 1589)
(REF : 2073)
Knolcapucien is een vergeten knolgewasje met grillige vorm en dunne schil. Het witte vruchtvlees heeft een pittige, peperachtige smaak – een kruising tussen radijs en waterkers. Lekker gebakken, geroosterd of in puree. Een verrassende groente uit het verleden.