WILDE RIJST CANADA - 25 kg

Ja
Productinformatie
Referentie : RSC3
Merk : VAJRA
Kartoneenheid : 1
Minimum afname : 1
EAN : 5407003511390
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Granen

Productbeschrijving

Wilde rijst groeit aan de oppervlakte van de meren van Canada. Dit type gras met een hazelnotensmaak behoort tot de traditionele keuken van de Native Americans. Wilde rijst is veel rijker aan eiwitten dan alle andere soorten rijst, vooral aan lysine, een aminozuur dat beperkt is in andere granen. Wilde rijst in zeer rijk aan mineralen en oligo-elementen (fosfor, magnesium, ijzer, zink, mangaan en koper), en in vitaminen van de B groep (B2, 3, 6 en 9).RECEPT:Deze rijst heeft een heerlijke sterke smaak ; het wordt aangeraden een half deel wilde rijst met een half deel witte of volle basmati rijst te mengen. 1 kop wilde rijst, 1 kop basmati rijst, 4 koppen water, zout. 30 minuten op zacht vuur koken, een nootje boter erin laten smelten na het koken.


Ingrediënten
wilde rijst

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :

16 andere producten in dezelfde categorie:

granen
SPELT demeter - 500 gr
Spelt heeft een heerlijke notensmaak. Dit graan heeft uitzonderlijke voedingswaarden: hij is rijk aan eiwitten, mineralen en oligo-elementen...

(REF : DMEP4)

granen
SORGHUM - 25 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...

(REF : SORG3)

granen
PARELGERST demeter - 5 kg
Gerst. Het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...

(REF : DMOR2)

granen
QUINOA BELGISCH - 25 kg
Quinoa kan op zichzelf de meeste granen en rijst vervangen. Uitstekende bron van magnesium, ijzer en potassium. Quinoa bevat meer eiwitten dan de...

(REF : QU3)

granen
RODE QUINOA - 25 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa, te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...

(REF : QUR3)

granen
DUO VAN BELGISCHE QUINOA - 5 kg
Een mengeling van witte en rode quinoa. Rode quinoa heeft een meer uitgesproken smaak en een aroma van hazelnoot. Oorsprong: België.

(REF : QU2C2)

granen
VOLLE BASMATI RIJST demeter - 25 kg
Basmatirijst komt oorspronkelijk uit Pendjab, een streek in het noorden van Indië. De bruine basmatirijst is een amerikaanse variante.Eén kop rijst...

(REF : RBBD3)

granen
BULGUR - 750 gr
Bulgur is ontkiemde tarwe die gestoomd, in open lucht gedroogd en fijngestampt wordt. Deze behandeling laat toe dat het zetmeel omgezet wordt in...

(REF : BG4)

granen
KASHA "GEROOSTERDE BOEKWEIT" - 500 gr
Kasha is geroosterde boekweit, lekker om zo te eten of gemengd in yoghurt of muesli of bij de warme maaltijd ter vervanging van andere granen....

(REF : KA4)

granen
SORGHUM - 5 kg
Sorgo wordt gegeten zoals rijst of verwerkt tot meel.Ook lekker gepoft zoals pop-corn.Het is het 5e meest gebruikte graan ter wereld, na maïs,...

(REF : SORG2)

granen
RODE QUINOA - 5 kg
Rode quinoa, een variëteit van quinoa te vinden op de Boliviaanse hoogvlakte, heeft een meer uitgesproken smaak. Bevat dezelfde eigenschappen als...

(REF : QUR2)

granen
GLUTENGIERST HUANGMI - 25 kg
Gele gierst aanbevolen bij makrobiotiek. Heeft meer smaak en is minder droog dan de witte

(REF : MIG3)

granen
GIERST - 5 kg
Gierst. Uit Azië en Afrika afkomstig. Dit graan is weinig allergisch, arm aan gluten en rijk an vitamine A. Gierst bevat veel mineralen waaronder...

(REF : MI2)

granen
PARELGERST demeter - 25 kg
Gerst, het eerste graan dat, volgens de geschiedenis, gecultiveerd werd en dat zich snel aanpast aan de verschillende klimatologische...

(REF : DMOR3)

granen
HARD TARWEGRIESMEEL demeter - 25 kg
Tarwegriesmeel is verkregen door het grof malen van de bevochtigde granen van tarwe, die daarna worden gedroogd en gezeefd. Heerlijk om deegwaren,...

(REF : SBLD3)

granen
HAVER demeter - 500 gr
Haver reguleert de glycemie en ook het cholesterolgehalte in het bloed. Rijk aan eiwitten en vetten heeft haver een gunstige invloed op ons...

(REF : DMAV4)