- Nieuw
De cédrat is een citrusvrucht met een dikke, sterk geurende schil, die vooral wordt gebruikt voor zeste en gekonfijte schil. Het vruchtvlees is weinig sappig, maar het intense aroma wordt gewaardeerd in patisserie, confiserie en sommige hartige bereidingen.
(REF : 1848)
(REF : 1451)
(REF : 72850)
(REF : 1353)
(REF : 1752)
(REF : 1623)
(REF : 1849)
(REF : 1740)
(REF : 1691)
(REF : 2314)
(REF : 2316)
(REF : 1753)
(REF : 1647)
(REF : 1620)
(REF : 1635)
(REF : 1662)
De cédrat is een citrusvrucht met een dikke, sterk geurende schil, die vooral wordt gebruikt voor zeste en gekonfijte schil. Het vruchtvlees is weinig sappig, maar het intense aroma wordt gewaardeerd in patisserie, confiserie en sommige hartige bereidingen.