De bergamotcitroen is een citrusvrucht met een uitgesproken geur – tussen citroen en oranjebloesem in. Wordt vooral gebruikt voor zijn schil of sap in gebak, infusies of hartige gerechten met een twist. Een zeldzaam en culinair geliefd vruchtje.
(REF : 1849)
(REF : 72851)
(REF : 1296)
(REF : 1353)
(REF : 1620)
(REF : 2300)
(REF : 1652)
(REF : 1808)
(REF : 1635)
(REF : 1647)
(REF : 1344)
(REF : 2000)
(REF : 2307)
(REF : 1632)
(REF : 1318)
(REF : 1715)
De bergamotcitroen is een citrusvrucht met een uitgesproken geur – tussen citroen en oranjebloesem in. Wordt vooral gebruikt voor zijn schil of sap in gebak, infusies of hartige gerechten met een twist. Een zeldzaam en culinair geliefd vruchtje.