banketbakkerij
PRECO - Cookies gember amandel (40 x 35 gr)(REF : 27116)
Zacht, goudbruin en ambachtelijk bereid: deze glutenvrije en lactosevrije cougnou wordt met de hand gemaakt in het atelier van So’Bake It. De luchtige structuur en de knapperige parelsuiker zorgen voor een heerlijke feestelijke toets. Perfect bij het ontbijt of als tussendoortje tijdens de eindejaarsperiode.
(REF : 27116)
(REF : 27037)
(REF : 27098)
(REF : 30700)
(REF : 27047)
(REF : 27131)
(REF : 27090)
(REF : 27165)
(REF : 62481)
(REF : 27094)
(REF : 27002)
(REF : 27087)
(REF : 30608)
(REF : 27039)
(REF : 27130)
(REF : 67177)
Zacht, goudbruin en ambachtelijk bereid: deze glutenvrije en lactosevrije cougnou wordt met de hand gemaakt in het atelier van So’Bake It. De luchtige structuur en de knapperige parelsuiker zorgen voor een heerlijke feestelijke toets. Perfect bij het ontbijt of als tussendoortje tijdens de eindejaarsperiode.