Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
aromatische-kruiden
DASLOOK
- 16 gr
Suggestie: vlees, yoghurtsaus of platte kaas. Gearomatiseerde olie: in 50 cl olie, 2 soeplepels daslook en een koffielepel zout toevoegen. Enkele...
aromatische-kruiden
PETERSELIE
- 10 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
ROZEMARIJN
- 25 gr
Geurige en kamferachtige geur.Gebruik voor marinades, Provençaalse keuken, paella, vulling, seitan. Geneeskrachtige kruiden: stimulerend,...
aromatische-kruiden
BOUQUET GARNI
- 9 gr
Frisse en krachtige smaak. Gebruiksaanwijzing: Voor het op smaak brengen van een saus, een court-bouillon, een stoofpotje, een stoofpotje,...
aromatische-kruiden
BRANDNETEL POEDER
- 35 gr
De smaak is een beetje zoutig. Gebruik voor witte wijn auces voor tofu, salades, brandnetelsoep, eieren. Vereniging aangegeven: met zuring....
aromatische-kruiden
NAVULVERPAKKING KORIANDERPOEDER
- 30 gr
Koriander is net zo beroemd om zijn zaden als om zijn zeer aromatische bladeren.Gebruiksaanwijzing: geeft smaak en body aan uw marinades,...
aromatische-kruiden
BONENKRUID
- 20 gr
Voornamelijk gebruikt voor het koken van peulvruchten, waarvan bekend is dat het beter verteerbaar is; ook bij varkensvlees, gevogelte, gegrild vlees.
aromatische-kruiden
PETERSELIE VLOKKEN BLAADJES 4MM
- 500 gr
Peterselie aromatiseert rauwe groenten en salades, evenals soepen, sauzen en vlees- en groentegerechten. De bladeren, rijk aan vitamine A en C,...
aromatische-kruiden
DILLEBLAD
- 15 gr
Suggestie: vis, marinade, court-bouillon, Noord-Europese keuken, Russische keuken.
aromatische-kruiden
LAURIERBLAD
- 500 gr
Heel gebruikelijk bij het koken, laurier is duidelijk erg aromatisch in infusie.Gebruiksaanwijzing: 1 g (5 bladeren) per kopje als afkooksel.
aromatische-kruiden
LINDESPINT
- 500 gr
OMSCHRIJVING: deel van de lindebast, tussen schors en hard hout, geoogst bij het begin van de sapstroom, luchtgedroogd.TRADITIONEEL GEBRUIK: bij...
‹ ›
Wilde bosknoflook met een minder uitgesproken smaak dan gewone knoflook. Te gebruiken als smaakmaker voor vlees, yoghurtsauzen of kwark. Gearomatiseerde olie: voeg in 50 cl olie 2 eetlepels wilde knoflook en een theelepel zout toe. Laat een paar dagen staan.