GROF ZEEZOUT IN ZAKJE
- 1 kg
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
16 andere producten in dezelfde categorie:
smaakmakers
AGAR AGAR POEDER
- 12 gr
Gelatinepoeder van rode algen. In Japan wordt het Kanten genoemd. Vervangt zeer goed de gelatines van dierlijke oorsprong. Zonder smaak of kleur,...
sauzen-en-mosterd
EXTRA STERKE MOSTERD VAN DIJON
- 350 gr
Een sterke mosterd gemaakt van zwarte mosterdzaadjes, alcoholazijn, water en Atlantisch zeezout. Dijon mosterd wordt gebruikt bij de bereiding van...
zouten
FIJN GUERANDE ZOUT
- 500 gr
Niet bio - Fijn grijs tafelzeezout. Vrucht van de oceaan, de zon en de wind; het Guérande Zeezout wordt handmatig geoogst door zoutoogsters volgens...
sauzen-en-mosterd
HEILIGE BASILICUMSAUS
- 200 gr
Deze specialiteit, gekenmerkt door intense smaken van knoflook, chili en heilige basilicum, is een must in de Thaise keuken. Een unieke referentie...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
JUDASOOR
- 40 gr
Gedurende 1/2 uur in warm water laten weken. Worden gebruikt voor sauzen, soep, omeletten, vegan burgers etc...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
GEDROOGDE JACKFRUIT
- 60 gr
In Azië is het gebruik van jackfruit erg populair: als het nog groen is, dus niet volgroeid, wordt het gegeten als groente. Zijn originaliteit ligt...
zeewieren-en-gedehydrateerde-groenten
CRISPY ONIONS
- 75 gr
Deze heerlijke, knapperige vulling is een essentieel onderdeel van de Indonesische keuken. Gebakken in zonnebloemolie passen deze uien perfect bij...
zouten
GROF GUERANDE ZOUT
- 500 gr
Niet bio - Herontdek het plezier van het zoutmalen en van het vrijmaken van alle kwaliteiten van het natuurlijk grijze Guérande Grof zeezout....
oplosbare-bouillons
PLANTAARDIGE BOUILLON
- 150 gr
Zeer handige geconcentreerde groentenextract om bouillons klaar te maken, groentensoepen of om toe te voegen aan wokschotels of gestoofde...
sauzen-en-mosterd
CURRYPASTA GROEN
- 120 gr
Het geheim om een mean green curry te maken? Een goede currypasta. Zoals deze Thaise groene curry met pure ingrediënten zónder suiker, met maar...