- Nieuw
Heerlijke bladerdeeghapjes met ambachtelijke varkensworst, bereid met varkensvlees, boter en verse eieren. De goudbruine bladerdeegkorst omhult een smeuïge, kruidige vulling. 6 minuten opwarmen op 180°C voor gebruik.
(REF : 27141)
(REF : 27015)
(REF : 27008)
(REF : 27148)
(REF : 27007)
(REF : 72302)
(REF : 62447)
(REF : 27075)
(REF : 72307)
(REF : 27138)
(REF : 27058)
(REF : 27083)
(REF : 73672)
(REF : 27136)
(REF : 27023)
(REF : 27145)
Heerlijke bladerdeeghapjes met ambachtelijke varkensworst, bereid met varkensvlees, boter en verse eieren. De goudbruine bladerdeegkorst omhult een smeuïge, kruidige vulling. 6 minuten opwarmen op 180°C voor gebruik.