GNOCCHETTI RIJST KURKUMMA S.G. - 250 gr

Ja Ja
Productinformatie
Referentie : PAGGF4
Kartoneenheid : 12
Minimum afname : 6
EAN : 8033829380949
Familie : Droge producten (Vajra)
Categorie : Granen, meel, couscous en pasta
Subcategorie : Pasta

Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :

16 andere producten in dezelfde categorie:

pasta
RISONE (ORZO) TARWE WIT - 5 kg
Eerder gekend onder de naam orzo in Griekenland, risoni wordt vaak gebruikt in de Italiaanse keuken.

(REF : GARIS)

pasta
PENNE TARWE WIT - 5 kg

(REF : GAPE1)

pasta
PENNE RIJST VOL - 250 gr
Volle rijst Penne pasta is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...

(REF : PROPR2)

pasta
CASERECCE TARWE WIT - 5 kg

(REF : GACAS)

pasta
SPIRELLI BOEKWEIT - 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.

(REF : PROPSS)

pasta
PAPPARDELLE HARDE TARWE BREDE - 250 gr

(REF : PATT6)

pasta
SPIRELLI TARWE VOL - 500 gr
De volkoren Spirelli pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...

(REF : PROSPIF2)

pasta
SPAGHETTI RIJST VOL - 250 gr
Volle rijst Spaghetti is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...

(REF : PROSPR2)

pasta
FUSILLI ROZE LINZEN GLUTENVRIJ - 250 gr

(REF : PAFGF2)

pasta
PENNE RIGATE TARWE WIT - 500 gr
GEEN NL OP DE LABELS

(REF : BPTPE1)

pasta
SPAGHETTI TARWE HALFVOL - 500 gr
GEEN NL OP DE LABELS

(REF : BPTSP2)

pasta
TAGLIATELLE VOLLE SPELT - 250 gr

(REF : PATT1)

pasta
GNOCCHETTI KIKKERERWTEN GLUTENVRIJ - 3,5 kg

(REF : PAGB3)

pasta
TAGLIATELLE VAN RIJST EN BRANDNETEL - 250 gr

(REF : PATLGF6)

pasta
PENNE BOEKWEIT - 5 kg
Pasta van boekweitmeel; Boekweitmeel wordt veelal gebruikt als alternatief voor tarwe omdat het glutenvrij is.

(REF : PROVPSP)

pasta
SPIRELLI TARWE WIT - 5 kg

(REF : GASPI1)