PENNE RIJST QUINOA EN AMARANTH
- 250 gr
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.
Ingrediënten
Volle rijstmeel 75%, quinoameel 15%, amaranthmeel 5%, maismeel
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
pasta
SPAGHETTI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Spaghetti is gemaakt van op steen gemalen meel, dat nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is een...
pasta
MACARONI TARWE WIT
- 500 gr
De witte Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
pasta
SPAGHETTI RIJST VOL
- 250 gr
Volle rijst Spaghetti is gemaakt van de beste Italiaanse rijst. Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het...
pasta
PENNE RIGATE VOLTARWE
- 5 kg
Gemaakt van 100% Italiaanse biologische volkoren harde tarwe semolina, draaien deze penne door koperen matrijzen voor een robuuste textuur die...
pasta
SPIRELLI BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
pasta
MACARONI TARWE VOL
- 500 gr
De volkoren Macaroni pasta is gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat...
pasta
PENNE BOEKWEIT
- 250 gr
Deze lichte en lekkere pasta zal bij de hele familie in de smaak vallen. Het glutenvrije logo garandeert dat dit product helemaal zonder gluten is.
pasta
LASAGNE
- 250 gr
De witte lasagnavellen zijn gemaakt van op steen gemalen meel, die nadien gekneed en gevormd wordt volgens traditionele methodes. Het resultaat is...
‹ ›
Glutenvrij. Bereiding: een portie van 80g pasta aan kokend water toevoegen. Gedurende 7 minuten laten sudderen en af en toe roeren. Afgieten en onmiddellijk opdienen.