Kéfir met magere melk van Jersey koe (2 x 125 gr)
Deze kefir combineert een grote verscheidenheid aan micro-organismen met een zachte smaak dankzij de unieke samenstelling van Jersey-koeienmelk en traditionele verwerking. Melkkefir staat bekend om zijn gunstige effecten op de microbiota en de spijsvertering. Het bevat een breed scala aan micro-organismen: melkzuurbacteriën (Lactobacillus, Lactococcus etc.), probiotica en gisten.
Ingrediënten
Magere Jersey-koeienMELK, kefirfermenten
Herkomst van het product
Herkomst van de ingredienten :
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Yoghurt Kers (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet, met een kersenbereiding in twee lagen. De kersenbereiding vertegenwoordigt 15% van het eindproduct.
koemelk
Bosbessen Skyr (135 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Yoghurt vijg (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet en twee lagen vijgen. De vijgenbereiding vertegenwoordigt 15% van het eindproduct.
koemelk
Yoghurt aardbei (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet, met een coating van twee lagen aardbeien. De aardbeienbereiding vertegenwoordigt 15% van het...
koemelk
Blauwe bessenyoghurt (150 gr)
Biologische volle-melkyoghurt met de fruitige smaak van bosbes. Met minstens 3,7% vet wordt hij gemaakt van de beste melk van onze lokale...
koemelk
Koffie lactosevrije yoghurt (200 gr)
Biedermann lactosevrije yoghurt heeft geen toegevoegde smaakstoffen. Geniet van een compromisloze yoghurt gemaakt van Zwitserse melk en koffie.
koemelk
Skyr natuur (400 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Yoghurt abrikoos (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet, met abrikozen bereid in twee lagen. De abrikozenbereiding vertegenwoordigt 15% van het eindproduct.
koemelk
Lactosevrije vanille yoghurt (4 x 125g)
Deze zuivelspecialiteit met delactose is een recept op basis van volle melk, melkfermenten en lactase. Dit natuurlijke enzym vernietigt lactose en...
koemelk
Natuur Skyr (135 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Framboos lactosevrije yoghurt (200 gr)
Biedermann lactosevrije yoghurt bevat geen toegevoegde smaakstoffen. Geniet van deze compromisloze yoghurt op basis van Zwitserse melk en frambozen.
koemelk
Volle yoghurt (400g)
Biologische volle yoghurt met minstens 3,7% vet, gemaakt van de beste melk van lokale biologische boerderijen. Dankzij de voorzichtige verwerking...
koemelk
Aardbeienyoghurt (150 gr)
Biologische volle-melkyoghurt met de volle smaak van aardbei. Met minstens 3,7% vet wordt hij gemaakt van de beste melk van onze lokale...
koemelk
Yoghurt framboos (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet, met een frambozenbereiding in twee lagen. De frambozenbereiding vertegenwoordigt 15% van het...
Deze kefir combineert een grote verscheidenheid aan micro-organismen met een zachte smaak dankzij de unieke samenstelling van Jersey-koeienmelk en traditionele verwerking. Melkkefir staat bekend om zijn gunstige effecten op de microbiota en de spijsvertering. Het bevat een breed scala aan micro-organismen: melkzuurbacteriën (Lactobacillus, Lactococcus etc.), probiotica en gisten.