Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet en twee lagen vijgen. De vijgenbereiding vertegenwoordigt 15% van het eindproduct.
Ingrediënten
Volle koeMELK 3% vet, vijgenbereiding 15% (vijg 50%, rietsuiker 44,7%, pectine), magere MELKpoeder, yoghurtfermenten
Herkomst van het product
Herkomst van het bedrijf :
16 andere producten in dezelfde categorie:
koemelk
Bosbessen Skyr (135 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Skyr natuur (400 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Volle yoghurt (400g)
Biologische volle yoghurt met minstens 3,7% vet, gemaakt van de beste melk van lokale biologische boerderijen. Dankzij de voorzichtige verwerking...
koemelk
Mango Skyr (135 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
koemelk
Framboos lactosevrije yoghurt (200 gr)
Biedermann lactosevrije yoghurt bevat geen toegevoegde smaakstoffen. Geniet van deze compromisloze yoghurt op basis van Zwitserse melk en frambozen.
koemelk
Blauwe bessenyoghurt (150 gr)
Biologische volle-melkyoghurt met de fruitige smaak van bosbes. Met minstens 3,7% vet wordt hij gemaakt van de beste melk van onze lokale...
koemelk
Frambozenyoghurt (150 g)
Biologische volle-melkyoghurt met de frisse smaak van framboos. Met minstens 3,7% vet wordt hij gemaakt van de beste melk van onze lokale...
koemelk
Yoghurt aardbei (150 gr)
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet, met een coating van twee lagen aardbeien. De aardbeienbereiding vertegenwoordigt 15% van het...
koemelk
Natuur Skyr (135 gr)
Biedermann's skyr BIO is een ideaal tussendoortje met een uitzonderlijk hoog eiwitgehalte (2x meer eiwit dan traditionele yoghurt) en een verlaagd...
Gepasteuriseerde volvette yoghurt met 3% vet en twee lagen vijgen. De vijgenbereiding vertegenwoordigt 15% van het eindproduct.